Καρυπίδης: «Θα πεθάνετε στο γήπεδο»!

23:22 9/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Άρης έχει πολύ δύσκολο έργο για την ανατροπή κόντρα στη νορβηγική ομάδα μετά την ήττα με 3-0 στο Μόλντε, όμως, ο Θόδωρος Καρυπίδης έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της ρεβάνς.

Μέσω ανάρτησης στο Instagram, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έδωσε το σύνθημα για τη μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν οι παίκτες, προκειμένου να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων», με ανάρτηση του στον προσωπικό του

λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε:

«Μπράβο στους Νορβηγούς. Βρήκαν και τα έκαναν. Ο αρσενικός λύκος όμως μια φορά γαμ…!!! Τώρα η σειρά μας. Θα πεθάνετε στο γήπεδο γι’ αυτόν τον κόσμο. Όποιος δεν αντέχει ας μείνει σπίτι. Το μοναστήρι να είναι καλά»!

«Διεθνές Δίκτυο Φίλων Άρη»: Συνάντηση με Καρυπίδης

Όπως είναι γνωστό, εδώ και καιρό φίλοι του Άρη, που μένουν στο εξωτερικό έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια… οργάνωσης, με τη δημιουργία ενός δικτύου Αρειανών με θέσεις κύρους σε διεθνείς οργανισμούς και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Έχουν φτιάξει ένα «κιτρινόμαυρο» κλαμπ στο Λουξεμβούργο και μία από τις πρώτες προσπάθειές του είναι να γίνουν ενέργειες προκειμένου να μαζευτούν χορηγίες για τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ

«Αντιπροσωπεία του Διεθνούς Δικτύου για τη στήριξη του Άρη συνάντησε στο γήπεδο Χαριλάου τον Θεόδωρο Καρυπίδη και θα προχωρήσει σε συνεργασία με την ΠΑΕ σε επαφές για την προσέλκυση χορηγών.

Εφόσον υπάρξουν οι αντίστοιχες προϋποθέσεις και ανταπόκριση, θα καταβληθούν ανάλογες προσπάθειες και για το μπάσκετ», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ενημέρωση.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Καρυπίδης: «Θα πεθάνετε στο γήπεδο»! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα