Καλαμάτα: Έργα 187.000 ευρώ από την εταιρεία που χτίζει την Αγιά Σοφιά

23:58 8/7/2019 - Πηγή: Sportime

Η εταιρεία που χτίζει την Αγιά Σοφιά θα ανακατασκευάσει το γήπεδο Μεσσηνιακού, το οποίο θα χρησιμοποιήσει η Καλαμάτα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η διοίκηση της Καλαμάτας έδωσε στην δημοσιότητα λεπτομέρειες της συμφωνίας με την εταιρεία «ERMONASSA SA» για

την ανακατασκευή χώρων του γηπέδου.

Τα έργα θα κοστίσουν 187.000.

Οι χώροι που θα ανακατασκευαστούν περιλαμβάνουν τα αποδυτήρια της ομάδας επιπέδου Champions League, νέα αίθουσα Τύπου, αποδυτήρια διαιτητών, αποθήκες υλικού και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Η εταιρεία που χτίζει την Αγιά Σοφιά θα προχωρήσει και στην πλήρη ανακατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Καλαμάτα – Αγιά Σοφιά: Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η νέα Διοίκηση του Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και στο δόγμα ότι «οι ομάδες ξεκινούν από τα αποδυτήρια» ανακοινώνει τη συμφωνία με την κατασκευαστική εταιρεία ERMONASSA SA για την πλήρη ανακατασκευή των χώρων που βρίσκονται κάτω από τη νότια κερκίδα του γηπέδου “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Οι καινούργιοι χώροι που θα δημιουργηθούν, θα περιλαμβάνουν τα αποδυτήρια της ομάδας μας (επιπέδου Champions League), καθώς και των φιλοξενουμένων, νέα αίθουσα Τύπου, αποδυτήρια διαιτητών, αποθήκες υλικού και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Η ημερομηνία που θα παραδοθούν πάντα σε δέσμευση με την κατασκευάστρια εταιρεία θα είναι η 30/08/2019.

Η πλήρης ανακατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων και όποιων άλλων βελτιώσεων χρειαστούν θα έχουν ημερομηνία παράδοσης με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στις 187.000 € και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη διοίκηση της ομάδας».

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αλέξανδρος Μεταξάς με τον αρχιτέκτονα Νίκο Μαυρίδη.

Είχαν την ευκαιρία να κάνουν επιθεώρηση των χώρων με τον αντιπρόεδρο της Καλαμάτας Χρήστο Παπαδημητρίου, τον υπεύθυνο μάρκετινγκ και παλιό διαιτητή Κωνσταντίνο Παπασταμάτη, τον πρώην πρόεδρο και μέλος του ΔΣ Γιώργο Ράλλη, παρουσία και του προέδρου του Μεσσηνιακού Παναγιώτη Στασινόπουλου.

The post Καλαμάτα: Έργα 187.000 ευρώ από την εταιρεία που χτίζει την Αγιά Σοφιά appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα