Καλαμάτα: Μπαμ στην επίθεση με Τζόρτζε Ράκιτς! (vid)

Η Καλαμάτα προετοιμάζεται για την αναμενόμενη συμμετοχή της στη Football League, κάτι που ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της προχώρησε στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο επιθετικό σκέλος.

Ο λόγος για τον Τζόρτζε Ράκιτς,

ο οποίος υπέγραψε στη «μαύρη θύελλα» και θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό.

Ο 33άχρονος επιθετικός με καταγωγή από τη Σερβία έχει μεγάλη διεθνή καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε Αυστρία, Ιταλία και στην 2η κατηγορία της Μπουντεσλίγκα, ενώ υπήρξε πρωταθλητής στην χώρα του.



Καλαμάτα: Η ανακοίνωση

«Ο Σέρβος Τζόρτζε Ράκιτς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας!

Αγωνίζεται σέντερ φορ και ειναι 33 ετων (31/10/85) με ύψος 1.88.

Έχει αγωνιστεί σε 234 επίσημα παιχνίδια και εχει πετύχει 90 γκολ και 32 assist. Πέρισυ βρησκόταν στην Α Κροατίας (NK Lokomotiva 10 συμ 2 γκολ 273′), ενω εχει περάσει και απο Ερυθρό Αστερα (Πρωταθλήτρια Σερβιας 14-15), Μόναχο 1860 , Σαλτσμπουργκ, Ρετζίνα κ.α.».

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Καλαμάτα: Μπαμ στην επίθεση με Τζόρτζε Ράκιτς! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα