Ημέρα Ματέο Γκαρσία για τον Άρη: Το απόγευμα έρχεται «μικρός μάγος»

Ημέρα που επιτέλους το σίριαλ Ματέο Γκαρσία θα λάβει τέλος και μάλιστα αίσιο για την ΠΑΕ Άρης, είναι η σημερινή (Πέμπτη 1/10).Ο Άρης και οι οπαδοί του κάνουν υπομονή από πέρσι όμως αυτή η υπομονή ήρθε η ώρα να επιβραβευτεί.

Ο  Ματέο Γκαρσία φτάνει στη Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα χωρίς ωστόσο η ώρα άφιξής του να έχει προσδιοριστεί.

Κι αυτό καθώς ο 24χρονος Αργεντινός «μάγος»

θα ταξιδέψει από το Βελιγράδι για τη Θεσσαλονίκη οδικώς.

Στη συνέχεια θα τον υποδεχθούν οι άνθρωποι του Άρη, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το αν η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί σήμερα.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρέπει να περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ίσως δεν προλάβει να το κάνει σήμερα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα εντελώς τυπικό θέμα, με τον Ματέο Γκαρσία να βάζει υπογραφή για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και τον Άρη να καταβάλει το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα.

Οσον αφορά το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσουν οι Σέρβοι, μένει να διευκρινιστεί καθώς από τον Άρη λένε για 30%, ενώ οι Σέρβοι γράφουν για 50%.

Παράλληλα χτες (1/10) δημοσίευμα μεγάλης σερβικής εφημερίδας αποκάλυπτε τις απολαβές του Ματέο λέγοντας πως τον πρώτο χρόνο θα λάβει 450.000 ευρώ, ενώ τα τρία επόμενα από 400.000 ετησίως. Συνολικά δηλαδή 1.65.000 ευρώ.

Δυο μεταγραφές, εξτρέμ από το «πάνω ράφι»

Οπως αναφέραμε κι χθες (30/9) στη Θεσσαλονίκη σήμερα θα βρεθεί και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Τόσο για να είναι παρών στην άφιξη του Ματέο Γκαρσία όσο και να «τρέξει» τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε θα έχει και σχετική συνάντηση με τον προπονητή του Άρη Άκη Μάντζιο. Στόχος των «κίτρινων» είναι να αποκτηθεί ένας ακόμη εξτρέμ εγνωσμένης αξίας, για τον οποίο υπάρχει διάθεση να ξοδευτεί ένα σεβαστό ποσό.

Επιπλέον ο Άρης θα αποκτήσει και έναν ακόμη στόπερ, ώστε να ενισχύσει τους Δεληζήση, Μπαγκαλιάνη, Ντάτκοβιτς και Ρόουζ.

Εξάλλου στο κάδρο υπάρχει και ο Έργκις Κάτσε ο οποίος θέλει να παίξει στον Άρη, έχοντας κάνει το σχετικό άνοιγμα προς τους κίτρινους. Προς το παρόν η ομάδα ούτε επιβεβαιώνει ούτε και διαψεύδει την περίπτωση. Αν το θέμα προχωρήσει ο Αλβανός μέσος θα πρέπει να το κάνει με μια περιορισμένη οικονομικά πρόταση.

Τέλος όπως γράφτηκε στην Κύπρο ο «Θεός του πολέμου»  φέρεται να ενδιαφέρεται για τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ, Κέβιν Λαφράνς.

Ο αμυντικός από την Αϊτή έχει προταθεί στον Άρη Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες μέρες και το αν η ελληνική ομάδα εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για απόκτησή του θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Το άρθρο Ημέρα Ματέο Γκαρσία για τον Άρη: Το απόγευμα έρχεται «μικρός μάγος» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα