Ιδού η Ρόδος για τον Φορτούνη…

Εγώ θα το γράψω και ας γίνω κακός. Παπάδες κάνει φέτος ο Φορτούνης. Ηδη, σε επίπεδο διάρκειας, κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και πάει φουλ για την παραγωγικότερη και τη δημιουργικότερη. Ακόμη και στον έντονο (ελέω κυρίως Ποντένσε) εσχάτως ανταγωνισμό, ο «Φορτού» ξεχωρίζει σα τη μύγα μες στο γάλα.

Αν μη τι άλλο, ιδανικό το timing για να κάνει τέτοια σεζόν ο ποιοτικότερος Ελληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα μέρη μας.
Το καλοκαίρι, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Και μπορεί

από πουθενά να μην θίγεται το ζήτημα, εγώ όμως θα το επισημάνω. Ξανά. Γιατί έχει δύο άξονες.

Αφενός, τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Λέμε στην πιάτσα πως όταν φτάνουμε στο τελευταίο – προτελευταίο καλοκαίρι του συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή, ο σύλλογος έχει δύο επιλογές: ή τον πουλάει, ή τον ανανεώνει. Και εδώ, έρχεται ο δεύτερος άξονας. Τόσα χρόνια στη βιτρίνα των «ερυθρολεύκων» ο Φορτούνης. Με καλές σεζόν, αδιαμφισβήτητο ταλέντο, ποτέ, μα ποτέ δεν έσκασε μισή πρόταση, κάποιο ενδιαφέρον.

Τώρα, που κάνει την καλύτερη ever χρονιά του εύλογα τις περιμένουν στον Πειραιά. Oχι απαραιτήτως με τη λογική να τον πουλήσουν (άλλη ιστορία αυτή) αλλά να αξιολογήσουν πρόσωπα και καταστάσεις…

O αμετακίνητος Πετράκης

The post Ιδού η Ρόδος για τον Φορτούνη… appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα