Γκιλιέρμε: «Μου ταίριαξε η φανέλα του Ολυμπιακού»

14:27 5/4/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά…

Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε ο Γκιλιέρμε Τόρες, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Ο Βραζιλιάνος μέσος αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, ενώ μίλησε και για τη νέα

σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκιλιέρμε:

Τι ποδοσφαιρικό δώρο θα ήθελες για τα σημερινά σου γενέθλια;
Αυτό που ήθελα ήταν να κερδίσω έναν τίτλο με την φανέλα του Ολυμπιακού και αυτό πλέον είναι δύσκολο. Όμως έχω περάσει κάτι σημαντικό με τον Ολυμπιακό και είναι εκείνο το υπέροχο παιχνίδι μας με τη Μίλαν, είναι το καλύτερο δώρο και κάτι το οποίο θα το θυμάμαι για πάντα.

Θα ήθελες του χρόνου με την φανέλα του Ολυμπιακού να πανηγυρίσεις την κατάκτηση ενός τίτλου;
Φυσικά είναι σίγουρο! Την επόμενη χρονιά θα κερδίσουμε όλους τους τίτλους και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είναι τα πράγματα καλύτερα την επόμενη χρονιά στην ομάδα.

Μετά από τόσο καιρό στην Ελλάδα και τον Ολυμπαικό, τι έχεις δει, τι έχεις ζήσει;
Ήξερα το όνομα του Ολυμπιακού από πολύ πριν μου γίνει η πρόταση. Ήξερα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλούς φιλάθλους και που έχουν αγωνιστεί αρκετοί Βραζιλιάνοι και είναι ένα ιστορικό όνομα. Ήθελα να έρθω εδώ γιατί είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία.

Αισθάνεσαι πως εδώ έχεις βρει το ποδοσφαιρικό σου λιμάνι;
Πάρα πολύ, είμαι ικανοποιημένος, μου αρέσει η χώρα η πόλη, ο κόσμος, νιώθω όμορφα εδώ και πιστεύω ότι αυτή η φανέλα μου ταίριαξε.

Μετά τον Ατρόμητο ο κόσμος σας αποθέωσε και σας φέρθηκε ωραία, τι έχεις να πεις για τον κόσμο του Ολυμπιακού;
Είναι μία σημαντική χρονιά αυτή για εμάς. Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ, ήταν σημαντική η παρουσία του κόσμου και το γήπεδό μας ήταν πάντα γεμάτο παρά το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας και το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ευχαριστώ και τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Με την παρουσία σας κερδίσατε τον κόσμο…
Ο κόσμος κατάλαβε πως ήθελε η ομάδα να παίξει και ότι ήταν δύσκολο για εμάς γιατί είχαμε πολλά νέα πρόσωπα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε πάντα, αλλά ο κόσμος κατάλαβε ότι πάντα τα δίνουμε όλα και το αναγνώρισε αυτό.

Πως είναι η συνεργασία σου με τον Μπουχαλάκη και τον Καμαρά οι οποίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Και οι δύο είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι λίγο διαφορετικοί, ο Καμαρά είναι πιο επιθετικός και του αρέσει να πηγαίνει την μπάλα μπροστά, ενώ ο Μπουχαλάκης είναι καλός να κυκλοφορεί την μπάλα μέσα στο κέντρο. Νομίζω πως με αυτούς τους δύο και τον Νάτχο, είμαστε μία καλή τετράδα για το κέντρο.

Εσένα τι σου αρέσει; Προωθείσαι, αλλά κόβεις και με δύναμη στην άμυνα…
Όταν έπαιζα στη Βραζιλία έβγαινε μπροστά και πιο επιθετικά. Όταν ήρθα στην Ευρώπη κατάλαβα ότι πρέπει να βοηθήσω και στην άμυνα γιατί το παιχνίδι είναι διαφορετικό εδώ απ’ ότι στη Βραζιλία και προσπαθώ να συνδυάσω και τα δύο.

Το σχόλιο σου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό;
Ξέρουμε ότι είναι δυνατή ομάδα ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της και για εμάς είναι πάντα δύσκολο να παίζουμε εκτός έδρας, αλλά με όλο το σεβασμό απέναντι στον Παναιτωλικό θα πάμε εκεί να κερδίσουμε.

The post Γκιλιέρμε: «Μου ταίριαξε η φανέλα του Ολυμπιακού» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα