Γκαρσία: «Χρειαζόμαστε δουλειά, εύκολο να βάλω πέντε παίκτες πίσω όμως αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ομόνοια, αλλά και τα στοιχεία που οδήγησαν σε αυτή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πώς εξηγεί το μουδιασμένο ξεκίνημα στο παιχνίδι:

«Είπαμε ότι πρέπει να μπούμε δυνατά στα πρώτα λεπτά. Είχαμε ένα πρόβλημα στην αρχή. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι μεγαλύτερη η ταχύτητα. Δυσκολευτήκαμε λίγο, οπισθοχωρήσαμε και φάγαμε το γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε, τα έχουμε

πει αυτά, αλλά θέλει κι άλλη δουλειά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Οριστικός αποκλεισμός – Η βαθμολογία του ομίλου

Για το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες μόνο από στατικές φάσεις και για τις αλλαγές που έκανε:

«Δε συμφωνώ. Κάναμε το 1-1, είχαμε την ευκαιρία για το 2-1. Ξέραμε ότι το 1-1 δε μας βόλευε. Αφήσαμε μόνο ένα αμυντικό χαφ, βάλαμε πιο επιθετικούς παίκτες μπροστά, ρισκάραμε, αλλά πάλι το δεύτερο γκολ ήρθε από ατομικά λάθη και αυτό πληρώσαμε. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν είναι σαν την Ελλάδα, είναι πιο δύσκολα».

Για την αλλαγή του Ουαγκέ, που «ήταν ο καλύτερος παίκτης»:

«Αν πιστεύει ότι ο Ουαγκέ ήταν ο καλύτερος παίκτης, βλέπουμε διαφορετικά. Δε συμφωνώ με τη γνώμη του. Βάλαμε τον Γιαννούλη στο δεύτερο ημίχρονο, πήγε ο Ροντρίγκο με δεξί πόδι στην πλευρά. Είχαμε κατοχή, είχαμε κόρνερ. Πρέπει όταν χάνουμε την μπάλα να κάνουμε ριπρές. Για μένα είναι εύκολο να κάνουμε 5άδα πίσω, με 4 χαφ, αλλά δε μου αρέσει αυτό, δεν είναι ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε πιο επιθετικά. Θέλει δουλειά το άλλο κομμάτι».

Για το γεγονός ότι δεν έκανε και τις πέντε αλλαγές:

«Βάλαμε μπροστά παίκτες εκτός από τον Τσόλακ, οι υπόλοιποι μπήκαν. Είναι δική μου απόφαση αυτή, εγώ παίρνω την ευθύνη».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε κάτι περισσότερο:

«Σε όλα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζεις εντός και να παλεύεις στα εκτός έδρας. Είχαμε ευκαιρία να μπορέσουμε να παίξουμε κόντρα στη Γρανάδα με στόχο την πρόκριση, δεν το καταφέραμε σήμερα.

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα:

«Ξέραμε ότι αν σταματούσαμε το repress θα είχαμε πρόβλημα. Το κάναμε καλά κάποιες φορές, άλλες όχι. Είχαμε ατομικά λάθη και το πληρώσαμε».

Για το τι πρέπει να γίνει για να έχει ο ΠΑΟΚ 11 παίκτες με το πάθος του Γκαρσία:

«Προσπαθώ να μεταφέρω σε όλους τους παίκτες σε ποια ομάδα είμαστε. Δεν είναι δικαιολογία ότι αλλάξαμε το παλιό μας στυλ παιχνιδιού. Θέλει δουλειά, δουλειά, και πάλι δουλειά. Και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Το άρθρο Γκαρσία: «Χρειαζόμαστε δουλειά, εύκολο να βάλω πέντε παίκτες πίσω όμως αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα