Γκαρντιγιάν: «Μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες»

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει για τον Γ.Σ. Περιστερίου από την Γλυφάδα και κόντρα στον Α.Ν.Ο.Γ. (12/1, 17:00) ο Αλέκσα Γκαρντιγιάν θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του συλλόγου.

Η επιτυχία της περασμένης εβδομάδας και η εκτός έδρας νίκη επί του Ν.Ο. Βουλιαγμένης έχει… απογειώσει την ψυχολογία των παικτών του Κώστα Λούδη κι αυτό φαίνεται στις δηλώσεις του Αλέκσα Γκαρντιγιάν: «Με τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει σε όλο τον πρώτο γύρο, νομίζω πως, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες, εκτός από τον Ολυμπιακό.

Φέραμε ισοπαλία κόντρα στον Υδραϊκό και την περασμένη αγωνιστική επικρατήσαμε της Βουλιαγμένης, της δεύτερης καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος. Αυτή η επιτυχία μας έχει ανεβάσει την ψυχολογία κι είμαστε έτοιμοι να πράξουμε το ίδιο και κόντρα στην Γλυφάδα” τονίζει ο άσος από τον Καναδά και συνεχίζει: “Θέλει ωστόσο, προσοχή. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τις ομάδες αλλά αν καταφέρουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά, να περιορίσουμε τα εύκολα λάθη και να μπουν τα γκολ, ότι δηλαδή κάναμε την περασμένη εβδομάδα, τότε νομίζω πως θα πανηγυρίσουμε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας».

Ο 21χρονος αμυντικός αναφέρθηκε και στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος και το κατά πόσο το ματς με τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας αποτελεί καλή προετοιμασία: «Είναι μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία ενόψει του Final-4. Όλα τα παιδιά και γενικά, όσοι απαρτίζουν τον σύλλογο, ανυπομονούμε γι’ αυτή την συμμετοχή μας. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά πρώτα, έχουμε να παίξουμε με την Γλυφάδα».

Βόλεϊ: Η Εθνική ανδρών στους Έλληνες του Ευρωπαϊκού σχολείου στο Λουξεμβούργο (pic)

Το συγκινητικό μήνυμα του Κύργιου στον Μάρεϊ (pics)

The post Γκαρντιγιάν: «Μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα