Γκαγκάτσης: «Ο Μαρινάκης βλέπει στους εφιάλτες του τον Σαββίδη»

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας (27/1), στη «Δίκη στο Open».

Μετά την διακοπή λόγω διαφημίσεων, ο Γκαγκάτσης επιτέθηκε ξανά στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Aπό τον κ.Αυγενάκη και από τον κ. Μαρινάκη όλα μπορείς να τα περιμένεις. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός

της χώρας πρέπει πλέον να πάρουν επίσημα θέση. Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη του. Δεν μπορεί ο κ. Αυγενάκης να κρίνει ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που κρίνει την εθνική συνοχή της χώρας. Εκεί μας οδηγούν ο κύριος Αυγενάκης, ο κύριος Μαρινάκης και τα μέλη της επιτροπής».

«Ο κ.Αυγενάκης και ο κ.Μαρινάκης βλέπουν στους εφιάλτες τους τον κ.Σαββίδη, που έσπασε το απόστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την ημέρα που ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία βγαίνει μια απόφαση που κρατά όμηρο τον ΠΑΟΚ. Ο κ.Σαββίδης έκανε ξανά πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια και αυτό δεν μπορεί να το αντέξει ο κ.Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός».

Σε ερώτηση για το αν έχει ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ, ο κ.Γκαγκάτσης απάντησε: «Που έχει ευνοηθεί φέτος ο ΠΑΟΚ από την διαιτησία αν ήταν χαλίφης στη θέση του χαλίφη θα έχανε πριν από δύο χρόνια το πρωτάθλημα στα χαρτιά;»

Σε συνέχεια της τοποθέτησης για τη διαιτησία: «Η βαθμολογία έχει αλλοιωθεί φέτος υπέρ του Ολυμπιακού. Η φετινή διαιτησία είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα…»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης πήρε θέση και για την ατάκα ο «δικός μας Γραμμένος», σημειώνοντας: «Έχουμε πει πώς ακριβώς το είπε ο κ.Σαββίδης, σαφώς ο ΠΑΟΚ έχει στηρίξει τον κ.Γραμμένο, όπως τον στήριξαν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, μέχρι εκεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκαγκάτσης στη Δίκη στο Open: «Ο Αυγενάκης είναι υπάλληλος του Μαρινάκη»!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Γκαγκάτσης: «Ο Μαρινάκης βλέπει στους εφιάλτες του τον Σαββίδη» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα