Γιουβέντους: Συνεχίζεται η προσπάθεια για τον Πογκμπά

Ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή θέλει να κάνει η Γιουβέντους, προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική τη φετινή περίοδο στην Ευρώπη.

Έτσι ένας από τους παίκτες που συνεχίζει να ενδιαφέρει είναι ο Πολ Πογκμπά, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο από τη μεριά της «Γηραιάς Κυρίας».

Ο Γάλλος όπως αναφέρει το «Sky Sports»  παραμένει μέσα στους στόχους και μάλιστα πάρα πολύ ψηλά στη λίστα του Μαουρίτσιο Σάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σένε: Επίσημα από τον Άγιαξ στη Τζένοα

Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αποτραβηχτεί τελείως από την όλη υπόθεση και

ασχολείται αποκλειστικά με τον Φαν Ντε Μπεκ, κάτι που πλέον αφήνει το πεδίο ξεκάθαρα ανοιχτό για τη Γιουβέντους.

Από τη μεριά του ο Πολ Πογκμπά, έχει δηλώσει ξεκάθαρα και στο παρελθόν, ότι δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στους «Κόκκινους Διαβόλου» για πολύ ακόμα.

Συγκεκριμένα έχει τονίσει ότι ψάχνει να βρει νέες προκλήσεις στην καριέρα του, αφού έχει περάσει αρκετός καιρός που βρίσκεται στην Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ίντερ: Τέλος στο σίριαλ Λουκάκου

Έτσι η πρωταθλήτρια Ιταλίας, την οποία πάντα θεωρούσε… σπίτι του, τον θέλει πίσω για να τη βοηθήσει να κάνει το μοναδικό στόχο που της έχει απομείνει, πραγματικότητα.

Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League. Αξίζει φυσικά να θυμίσουμε, ότι το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του, ο Γάλλος το έχει παίξει φορώντας τη φανέλα της.

The post Γιουβέντους: Συνεχίζεται η προσπάθεια για τον Πογκμπά appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα