Γιουβέντους: Φήμες για επιστροφή του Αλέγκρι – Συναντήθηκε με τον Ανιέλι

11:46 5/4/2021 - Πηγή: Sportime
Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον ισχυρό άνδρα της Γιουβέντους να συναντήθηκε με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με φόντο την επιστροφή του τελευταίου στον πάγκο της Ιταλικής ομάδας!

Γιουβέντους: Μετά τις αποχωρήσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπουφόν που ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι το Τορίνο, δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα και για τον προπονητή της Γιούβε, Αντρέα Πίρλο!

Κι αυτό γιατί φουντώνουν οι φήμες,περί συνάντησης ανάμεσα στον πρόεδρο της Γιουβέντους,

Αντρέα Ανιέλι, και τον πρώην τεχνικό των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από το 2014 έως το 2019, αποκάλυψε η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας του Τορίνο Tuttosport, αναφερόμενη στις πιθανές εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Όπως σημειώνεται, η Γιουβέντους παραμένει σταθερή στην υπεράσπιση του Αντρέα Πίρλο, αλλά ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει τελικά.

«Η κατάσταση πρέπει να αξιολογείται καθημερινά και ο αγώνας με τη Νάπολι (7/4) μπορεί να είναι καθοριστικός. Η έξοδος στο  Champions League είναι σημαντική», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο υπήρξε μια επαφή του Ανιέλι με τον Αλέγκρι. Σύμφωνα με ανθρώπους της Γιουβέντους επρόκειτο για μια τυπική συνομιλία και ανταλλαγή ευχών λόγω του Πάσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιουβέντους: Εκτός αποστολής οι τρεις ποδοσφαιριστές που έκαναν πάρτι!

Το πάρτι στο οποίο συμμετείχαν οι Γουέστον ΜακΚένι, Πάουλο Ντιμπάλα και Αρτούρ Μέλο έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της Γιουβέντους και οι εξελίξεις ήταν άμεσες.

Ο Αμερικανός χαφ διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του με τη συμμετοχή τουλάχιστον δέκα ατόμων. Μαζί του ήταν και οι δύο συμπαίκτες του, ο Αργεντίνος επιθετικός και ο Βραζιλιάνος μέσος, στο οποίο επενέβη και η αστυνομία.

Γεγονός το οποίο έκανε χειρότερα τα πράγματα αφού δεν μπόρεσε να μείνει κρυφό το σκηνικό. Οι τρεις παίκτες  δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας, ασφαλείας από τον κορονοϊό.

Η διοίκηση των μπιανκονέρι αποφάσισε να τους τιμωρήσει, αλλά όχι μόνο με πρόστιμο.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει το Σάββατο (3/4) εκτός έδρας τη γκρανάτα, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τους διοικούντες από το να βάλουν την πειθαρχία πάνω απ’ όλα. Έτσι, οι Ντιμπάλα, ΜακΚένι και Αρτούρ δεν θα είναι στην αποστολή της Γιούβε για το παιχνίδι.

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα