Γιαννούλης: «Ο Μιχαηλίδης σχεδόν δάκρυσε όταν έφυγα»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για το δύσκολο «αντίο» του στον ΠΑΟΚ, με προορισμό τη Νόριτς. «Με ζόρισε ο Μιχαηλίδης, όταν τον χαιρέτισα σχεδόν δάκρυσε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Γιαννούλης αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ενσωματωθεί στη Νόρτις. Ο Έλληνας μπακ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, φεύγοντας από την Τούμπα.

«Όταν έχω χρόνο βλέπω το τελετουργικό του νταμπλ», τόνισε αναφορικά με την ωραιότερη

στιγμή που έζησε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και πώς ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού: «Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί πέρασα πολύ όμορφες στιγμές. Δέθηκα με πολλούς ανθρώπους μέσα στην ομάδα. Ήταν αρκετά δύσκολο, ήμουν γεμάτος συναισθήματα και να σου πω την αλήθεια ήθελα να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την Τούμπα εκείνη την ημέρα. Γιατί εκείνη την στιγμή γεμίζεις με συναισθήματα και αναμνήσεις και δεν λειτουργείς όπως πρέπει».

Για το ποιος τον… ζόρισε πιο πολύ στον αποχαιρετισμό: «Με ζόρισε ο Μιχαηλίδης, όταν τον χαιρέτισα σχεδόν δάκρυσε και ζορίστηκα πάρα πολύ εκείνη την στιγμή. Μετά το πήγα πιο… γρήγορα ώστε να αποφύγω όλη αυτή την συναισθηματική φόρτιση».

«Το τελετουργικό του νταμπ θα μου μείνει εξέχαστο»

Για το τι θα του λείψει πιο πολύ: «Πιο πολύ θα μου λείψουν τα αποδυτήρια, γιατί έχω δεθεί με πολλά άτομα και κυρίως τους συμπαίκτες μου. Ακόμη και ο καινούργιος προπονητής που δεν πρόλαβα να αγωνιστώ καιρό μαζί του. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, φυσικά υπήρχε και πίεση, αλλά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με όσα πέρασα στην ομάδα».

Για την πιο ωραία στιγμή με τον ΠΑΟΚ: «H στιγμή του νταμπλ φυσικά, το τελετουργικό θα μου μείνει αξέχαστο. Όταν έχω χρόνο μπαίνω και βλέπω ξανά τα video. Ήταν πραγματικά μοναδικές στιγμές που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου».

Για το πόσο άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια: «Άλλαξα ποδοσφαιρικά σε μεγάλο βαθμό, έκανα πράγματα στο γήπεδο που δεν είχα το θάρρος να το κάνω. Όταν γύρισα στον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια, επέστρεψα ένας διαφορετικός Γιαννούλης. Άλλαξα και ως άνθρωπος. Όταν έχει έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό σου, νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα».

Για την αλλαγή θέσης: «Ίσως ήταν το πιο κομβικό σημείο στην καριέρα μου. Ο κόουτς Γεωργιάδης μου άλλαξε θέση και πραγματικά τον ευχαριστώ ακόμη και τώρα, γιατί ίσως να μην έφτανα εδώ που είμαι τώρα. Ήταν μια πολύ κομβική αλλαγή αυτή».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννούλη ΕΔΩ



Το άρθρο Γιαννούλης: «Ο Μιχαηλίδης σχεδόν δάκρυσε όταν έφυγα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα