Γιάννης Κάργας: Με δάκρυα στα μάτια ο πανηγυρισμός του για τον πατέρα του (vid)

Ένα πολύ όμορφο γκολ σημείωσε ο Γιάννης Κάργας στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ο 25χρονος άσος έγραψε το 0-2 με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής και αμέσως μετά έδειξε τον ουρανό.

Ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε δακρυσμένο να πνίγεται στην αγκαλιά των συμπαικτών του.

Ο Γιάννης Κάργας «έχασε» πρόσφατα τον πατέρα του και τα συναισθήματά του δεν μπορούν να κρυφτούν.

«Αυτός ο άνθρωπος πάντα με καθοδηγούσε στη ζωή μου και είναι κρίμα που δεν με βλέπει. Ό,τι έχω πετύχει

το οφείλω σε εκείνον. Το χάρηκα πολύ αυτό το γκολ. Πάντα δίνω την καρδιά μου. Όταν σκόραρα το αφιέρωσα στον μπαμπάκα μου που έχει φύγει από τη ζωή και ένιωσα μια ικανοποίηση», είπε σχετικά στην κάμερα της Nova, μετά τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην ομοιογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιάννης Κάργας επεσήμανε: «Όλο αυτό έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά και το καλό κλίμα. Στην τελευταία προπόνηση υπήρξαν τραυματισμοί και ο κόουτς μου είπε ότι θα με χρειαζόταν στα χαφ. Έπαιξα, σκόραρα και ήξερα τι θα κάνω».

Για τους στόχους του ΠΑΣ και το γεγονός ότι έπαιξε στη μεσαία γραμμή, τόνισε: «Κάθε ημίχρονο είναι σημαντικό, όχι μόνο κάθε αγώνας. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δεν έχουμε πίεση για οτιδήποτε. Είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει.

Ο πατέρας μου, μου είχε πει ότι και τερματοφύλακας να πρέπει να παίξεις θα το κάνεις. Ο πατέρας μου με ήθελε απλά να παίζω ποδόσφαιρο και όπου και να παίζω να δίνω τα πάντα με το ίδιο πάθος.

Όλοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Θα φορμαριστούμε, κάποιες φορές θα είμαστε κουρασμένοι, αλλά πάντα όπου και να μου ζητηθεί θα παίξω και θα κάνω τα πάντα».

Τέλος, ρωτήθηκε αν έχει κρατήσει στοιχεία από τον εορτάζοντα χθες (30/10) Ντιέγκο Μαραντόνα όταν συνυπήρξαν για λίγο στη λευκορωσική Μπρεστ: «Μας είχε πει κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Κρατάω κάτι μικρό. Είναι λίγο περίεργο αυτό, οπότε δεν θα το πω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2: Τον νίκησε και τον… έπιασε (vid)

Πυροβόλησαν ελληνορθόδοξο ιερέα σε εκκλησία στην Λιόν

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Το άρθρο Γιάννης Κάργας: Με δάκρυα στα μάτια ο πανηγυρισμός του για τον πατέρα του (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα