Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η βόλτα με τα τρόπαια του NBA στην Ακρόπολη!

12:48 5/8/2021 - Πηγή: Sportime

Την Ακρόπολη επισκέφτηκε χτες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την οικογένεια του για να βγουν φωτογραφίες με τα τρόπαια.

Ως πρωταθλητής γύρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα την προηγούμενη Κυριακή και δείχνει ότι απολαμβάνει την κάθε στιγμή της επιτυχίας του χωρίς να χάνει ευκαιρία να επιδείξει τα λάφυρά του. Ο Γιάννης έχει φέρει μαζί του στην Αθήνα

τόσο το τρόπαιο του πρωταθλητή, όσο και το τρόπαιο του MVP των τελικών και δείχνει πως δεν μπορεί να τα αποχωριστεί.

Τα αρχικά σχέδια του Γιάννη για μια γιορτή στα Σεπόλια την Τρίτη (3/8) και τις γειτονιές που μεγάλωσε μαζί με τα τρόπαια και τους συμπατριώτες του δεν ευδοκίμησαν λόγω της μεγάλης φωτιάς στη Βαρυμπόμπη. Ο ίδιος, ωστόσο, προσπαθεί να απολαύσει κάθε στιγμή της παραμονής του στην Αθήνα και έτσι χτες (4/8) βρέθηκε στην Ακρόπολη.

Από το πλευρό του δεν έλειπαν η μητέρα του αλλά και τα αδέρφια του Κώστας και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Η οικογένεια εθεάθη να φωτογραφίζεται στον ιερό βράχο αγκαλιά με τα 2 τρόπαια του NBA γεμάτη περηφάνια για την σπουδαία επιτυχία των δύο αδερφών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η παρουσία τους όπως είναι φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητη με τις φωτογραφίες τους να κάνουν γύρο του διαδικτύου.

My brother saw @Giannis_An34 in Athens on vacation. I was just at work. How did your day go? pic.twitter.com/JNbvA42MZC

— caleb flaming (@CalebFlaming) August 5, 2021

Διαβάστε επίσης: 

Αντετοκούνμπο: Ζαλίζουν τα τελικά νούμερα του super max συμβολαίου του 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Φωτιά τώρα: Τοξικό νέφος πάνω από την Αθήνα – Αποκαλυπτική εικόνα από δορυφόρο

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα