Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Μαράια τον έστειλε δημόσια να αλλάξει πάνα στον γιο τους!

Λάθος στιγμή διάλεξε μάλλον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να κάνει πλάκα στο Instagram αν κρίνουμε από την αντίδραση της συντρόφου του.

Σήμερα το πρωί, ο Γιάννης, δημοσίευσε μια χαμογελαστή φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, με τον ίδιο να φαίνεται χαλαρός και ανέμελος. Την φωτογραφία συνόδευσε με την λεζάντα «What’s up?» δηλαδή «Τι νέα?».

Η Μαράια, μάλλον δεν είχε την ίδια χαλαρή διάθεση με τον Γιάννη καθώς

φρόντισε να «του την πει» δημοσίως για την χαλαρότητα του. Η ίδια τον δεν δίστασε να τον«δικάσει» όταν είδε την ανάρτηση.

«Ο γιος μας! Είναι η σειρά σου να αλλάξεις πάνες!» σχολίασε γρήγορα κάτω από τη δημοσίευση η Μαράια.

Μπορεί ο Έλληνας σουπερσταρ  του Nba να έχει κατακτήσει τα πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως φαίνεται πως στο σπίτι άλλος κάνει κουμάντο!

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης με την κοπέλα του έχουν έναν γιο ενός έτους, τον Λίαμ ο οποίος γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020. Αυτή τη στιγμή η Μαράια είναι και πάλι έγκυος με την άφιξη του επόμενου παιδιού τους να είναι μάλιστα πολύ κοντά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Διαβάστε Επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε μικροιδιοκτήτης των Μπριούερς

Γιάννης Αντετοκούμπο: Θα δώσει το 50% των εσόδων του eshop Antetokounbros στους πυρόπληκτους

Ολυμπιακός: Δεν ρισκάρει με Τικίνιο που είναι κοντά στην επιστροφή

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα