Γεωργίου: Η ΕΠΟ έκανε το κορόιδο για ΠΑΟΚ, αλλά επικαλείται GREXIT για Ολυμπιακό»

Την στάση της ΕΠΟ ως προς την διαφορετική αντιμετώπιση που έχει απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό «καυτηρίασε» ο Γιώργος Γεωργίου μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στον «Real FM».

«Έγινε γνωστό οτι η FIFA έστειλε επιστολή σχετικά με το θέμα των εκλογών και λέει οτι την ημερομηνία την ορίζει η ίδια η ΕΠΟ και όχι η Κυβέρνηση. Και η ΕΠΟ τώρα επικαλείται το GREXIT. Και το ερώτημα είναι όταν ο κ. Γεραπετρίτης άλλαζε τον νόμο που υπήρχε για τον ΠΑΟΚ, εκεί δεν υπήρχε αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ; Γιατί έκανε το κορόιδο η ΕΠΟ.

Έκανε το κορόιδο γιατί εκεί ήταν ο ΠΑΟΚ. Τώρα γιατί δεν κάνει το κορόιοδο; Γιατί τώρα είναι ο Ολυμπιακός», είπε ο Γεωργίου.

Και εξήγησε: «Εγώ τον Μαρινάκη και τον κάθε Μαρινάκη τον γράφω κανονικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη. Ούτε του Σαββίδη, του Μελισσανίδη ούτε κανενός άλλου. Ομως το έχω πει κατ’ επανάληψη ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί το ίδιο έργο με τις εκλογές της ΕΠΟ. Δεν γίνεται δηλαδή να ψηφίζουν οι Ενώσεις και τα επαγγελματικά σωματεία. Εκεί θα γίνουν εκλογές και την άλλη μέρα θα ξέρει όλη η Ελλάδα ποιος θα κάνει το κουμάντο στην ΕΠΟ.

Με τον τρόπο που θέλει ο Μαρινάκης τα πράγματα αλλάζουν. Ο Μαρινάκης θέλει να αλλάξει ο εκλογικός νόμος. Και πώς θα αλλάξει; Να ψηφίσουν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Ελλάδας. Εκεί δεν μπορείς να προκαθορίσεις τον νικητή. Είναι σωστό αυτό. Να μην έχει νταβατζή η ΕΠΟ».

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Γεωργίου για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΕΠΟΤο άρθρο Γεωργίου: Η ΕΠΟ έκανε το κορόιδο για ΠΑΟΚ, αλλά επικαλείται GREXIT για Ολυμπιακό» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα