Γ’ εθνική – Φινάλε για τρεις: Επιβεβαίωση με Σιλεβίστα – Τέλος ο Ανδράλας από Φωστήρα και ο Σπάθας από Μοσχάτο

Τα τρία πρώτα διαζύγια σε ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά.

Καθοριστική αποδείχθηκε η Κυριακή (25/10) στη Γ’ εθνική καθώς «έσκασαν» τα πρώτα διαζύγια στην Αττική.

Η αρχή έγινε στον ΠΑΟ Ρουφ, όπου μετά την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά, ο Γιάννης Σιλεβίστας είδε την πόρτα της εξόδου όπως αποκάλυψε το Sportime.gr.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του ΠΑΟ ΡΟΥΦ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Γιάννη Σιλεβίστα για την πολύτιμη προσφορά του στην Ομάδα μας καθώς έπειτα από την λήξη του χθεσινού αγώνα ο έμπειρος προπονητής υπέβαλλε την παραίτηση του , την οποία έκανε δεκτή η Διοίκηση. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μετέπειτα πορεία του. Εις το επανιδείν».

Το μεσημέρι της Δευτέρας (26/10) είχαμε λύση της συνεργασίας του Πάρη Ανδράλα με τον Φωστήρα. Οι δύο ήττες από Εθνικό και Αήττητο Σπάτων αποδείχθηκαν καθοριστικές.

Αναλυτικά: «Το ΔΣ του ΑΠΟ Φωστήρα ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Πάρη Ανδράλα.

Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για ότι προσέφερε στον Φωστήρα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Και λίγες ώρες αργότερα, στην ΑΕ Μοσχάτου αποφάσισαν να μην συνεχίσουν με τον Βασίλη Σπάθα στον πάγκο τους. Και λόγω της βαριάς ήττας με 4-1 από την Ηλιούπολη, αλλά και της εν γένει μη ικανοποιητικής εικόνας της ομάδας στα περισσότερα ματς.

Το άρθρο Γ’ εθνική – Φινάλε για τρεις: Επιβεβαίωση με Σιλεβίστα – Τέλος ο Ανδράλας από Φωστήρα και ο Σπάθας από Μοσχάτο εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα