Φωτιάς: Μετά τον παρατηρητή και o Kλάτενμπεργκ διαφωνεί με την ΑΕΚ!

Οι διαιτητικές αποφάσεις στο ΟΦΗΑΕΚ σήκωσαν την περισσότερη… σκόνη, την 2η αγωνιστική. Διαιτητής ο Φωτιάς (Πέλλας), VAR o Σκουλάς (Θεσσαλίας).

Γνωστές οι φάσεις στο ΟΦΗΑΕΚ που άνοιξαν κουβέντα και διαμαρτυρίες από πλευράς Ενωσης και επίσης αναλύθηκαν. Να τις αναφέρουμε.

Στο 31′ ο Καμάου βρίσκει στο

πρόσωπο με το πόδι τον Ανσαριφάρντ. Ο Φωτιάς έβγαλε κίτρινη κάρτα.

Στο 36′ ο Λιβάι Γκαρσία απωθεί τον Νέιρα και αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Ο Λάμπρου που προηγουμένως τον έχει πιάσει κεφαλοκλείδωμα, βλέπει την κίτρινη.

Στο 78′ πριν το πρώτο γκολ του ΟΦΗ, ο Βράνιες βρίσκεται στο χορτάρι από μαρκάρισμα του Ντουρμισάι. Ο διαιτητής μετράει κανονικά το γκολ, με τη σύμφωνη γνώμη του Σκουλά. Η ΑΕΚ αναρωτιέται – διαμαρτύρεται γιατί δεν βγήκε ριπλέι με τις γραμμές.

Εν αναμονή του καθιερωμένου video analysis του Μαρκ Κλάτενμπεργκ το οποίο βρίσκεται στο… μοντάζ.

H KEΔ φαίνεται πως διαφωνεί με τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ και συμφωνεί με τις αποφάσεις των διαιτητών.

Σύμφωνα με την ΚΕΔ, σωστές ήταν και οι τρεις κάρτες που έβγαλε ο Φωτιάς σε Καμάου (κίτρινη), Λάμπρου (κίτρινη), Γκαρσία (κόκκινη).

Τώρα για το 1-3 του ΟΦΗ, όλα δείχνουν οτι η εν λόγω φάση ίσως και να μην συμπεριληφθεί στο βίντεο της ΚΕΔ. Εκτός αν προκύψει τελευταία στιγμή version με τα… director’s cut. Mε επιφύλαξη, αφού όπως προαναφέραμε το βίντεο είναι ακόμα στο μοντάζ.

Τέλος, όσον αφορά στις γραμμές του οφσάιντ στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ, μπήκαν κανονικά. Ο Νέιρα καλύπτεται!

Με τις θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ταυτίζεται και η έκθεση του παρατηρητή. Έτσι μαθαίνουμε.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα