Φαν’τ Σχιπ: «Εύχομαι να ήμουν ο Χάρι Πότερ»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής της εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σχιπ, με την εμφάνιση και τη νίκη επί της Βοσνίας με 2-1.

Κάτι το οποίο τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Cosmote Sport.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος χαρακτηρίστηκε ως… μάγος, για την αλλαγή της εικόνας της Ελλάδας. Η οποία τόσο με την Ιταλία όσο και με τη Βοσνία ήταν καλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ρε μπας και μας κάνει ο Φαν΄τ Σχιπ;

Ο ίδιος από την πλευρά του σχολίασε: «Εύχομαι να ήμουν ο Χάρι Πότερ. αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο στα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά σε όλους όσους ήταν στην προετοιμασία των δύο αγώνων. Αγωνιστήκαμε καλά και στα δύο ματς. Παίξαμε και αμυνθήκαμε ψηλά τώρα με τη Βοσνία και αυτό ζητήσαμε από τους παίκτες. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στα ματς που απομένουν».

Όσον αφορά για την επιλογή του να βάλει τον Σταφυλίδη στόπερ και ως αλλαγή τον Φετφατζίδη, σχολίασε:

«Τον είδαμε στις προπονήσεις και ξέραμε ότι μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Είναι ταχύτατος με την μπάλα και με τον Χατζηδιάκο έκανε ένα καλό δίδυμο.

Όσον αφορά τον Φετφατζίδη, μας δυσκόλεψε το αριστερό μπακ της Βοσνίας. Και βάλαμε τον Φετφατζίδη έτσι ώστε να απειλήσουμε περισσότερο από εκείνη την πλευρά και να κάνουμε κάτι καλό. Όπως και έγινε, αφού το γκολ ήρθε από ενέργεια του Φετφατζίδη από τα δεξιά», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Φαν’τ Σχιπ: «Εύχομαι να ήμουν ο Χάρι Πότερ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα