«Έβαλε νερά και γέρνει»: Η φωτό που δείχνει γιατί το Kemal Reis την… έκανε μετά τη σύγκρουση (pic)

Η αποχώρηση του Kemal Reis δημιούργησε πολλά ερωτηματικά καθώς η τουρκική πλευρά δεν έδωσε κάποια επίσημη εξήγηση.

Όπως αναφέρει το enikos.gr, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας παρουσίασε στους Ευρωπαίους Ομολόγους του και τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική, Ζοζέπ Μπορέλ, φωτογραφίες από το επεισόδιο με την τουρκική φρεγάτα.

Ο υπουργός Εξωτερικών εξήγησε στους ομολόγους του πώς o Τούρκος κυβερνήτης έκανε κίνηση με σαφή σκοπό να εμβολίσει στο μέσο τη φρεγάτα «Λήμνος». Ο έμπειρος κυβερνήτης της αντιλήφθηκε

τις προθέσεις του Τούρκου και έκανε κράτει τις μηχανές, με αποτέλεσμα το KEMAL REIS με την φόρα που είχε πάρει να περάσει από μπροστά. Κι εκείνη τη στιγμή η ΛΗΜΝΟΣ έκανε πρόσω, χτυπώντας τους Τούρκους πίσω δεξιά, στην πρύμνη δηλαδή, πάνω από την ίσαλο γραμμή.

Στο λίγων δευτερολέπτων βίντεο που έδωσε το ίδιο το τουρκικό υπουργείο εθνικής άμυνας για να αποδείξει το αξιόπλοο της φρεγάτας, φαίνεται ότι το KEMAL REIS χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο αρχίζει να γέρνει προς τα αριστερά.

Σαν να είχε νερά πρύμνα δεξιά κι ο κυβερνήτης να ρίχνει τη σαβούρα πλώρα αριστερά για να μπορέσει να το ισορροπήσει.

Για να έχει σαβούρα όμως, αυτού του μεγέθους, θα πρέπει από κάπου να είχε εισροή υδάτων. Μήπως τελικά τα πράγματα από την δεξιά πλευρά της τουρκικής φρεγάτας δεν είναι και τόσο καλά;

Δείτε και στο τέλος του βίντεο την τουρκική φρεγάτα που γέρνει ολοφάνερα…

Το άρθρο «Έβαλε νερά και γέρνει»: Η φωτό που δείχνει γιατί το Kemal Reis την… έκανε μετά τη σύγκρουση (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα