Εθνική: Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκαν Παυλίδης και Φούντας

Δεν τα κατάφερε η Εθνική να πάρει τη νίκη στο ματς με το Κόσοβο. «Κόλλησε» στο 0-0 στο ΟΑΚΑ και πλέον χρειάζεται μόνο νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια ώστε να τερματίσει πρώτη.

Βαγγέλης Παυλίδης και Ταξιάρχης Φούντας με δηλώσεις τους στην «Cosmote TV» υποστήριξαν πως η Εθνική γκέλαρε λόγω των χαμένων ευκαιριών. Σε αυτές στάθηκαν κυρίως.

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ, ήμασταν καλύτεροι,

χάσαμε ευκαιρίες αλλά ήρθε το 0-0» δήλωσε αρχικά ο Παυλίδης, ενώ για το πέναλτι που χάθηκε είπε: «Όλα χάνονται και όλα μπαίνουν. Θα θέλαμε να προηγηθούμε νωρίς δυστυχώς δεν μπήκε το γκολ. Συνεχίσαμε και παίξαμε το ποδόσφαιρο μας ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν σκοράραμε».

Όσον αφορά τον παράγοντα κούραση είπε: «Δεν νομίζω πως ήταν θέμα κούρασης, κάποιες φορές η μπάλα δεν μπαίνει, συνεχίζουμε στο πλάνο μας. Κοιτάμε τα δύο επόμενα με νίκη θα τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Δεν θέλαμε να φέρουμε ισοπαλία με το Κόσοβο, αλλά έτσι όπως ήρθε και να κερδίζαμε θέλαμε πάλι δύο νίκες».

Για τι θα άλλαζε στο παιχνίδι του σήμερα είπε: «Να βάλω ένα γκολ αυτό μας έλειπε, το τελείωμα. Δεν νομίζω πως απειληθήκαμε»

Ο Φούντας από την πλευρά του δήλωσε: «Μπορούσαμε την νίκη, χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μένουμε εδώ. Κοιτάμε πάντα το καλύτερο και το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό τον αγώνα. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

0⃣ – 0⃣ #GREKOS #nationsleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada) στις 14 Οκτ, 2020 στις 1:49 μμ PDT

Το άρθρο Εθνική: Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκαν Παυλίδης και Φούντας εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα