Εθνική Ελλάδας τα λέμε με τη Βοσνία, την Τρίτη…

Η αλήθεια είναι πως από τη νίκη, τη λογική και αναμενόμενη νίκη για την Εθνική Ελλάδας στο Λιχτενστάιν, περισσότερα κρατά η ομάδα. Παρά πετάει. Τι κρατάει; Πρώτα απ’ όλα τη διάθεση που έδειξαν όσοι αγωνίστηκαν. Στα προηγούμενα παιχνίδια υπήρχε νωθρότητα, σαν κάτι να μη γινόταν.

Στο πρώτο ματς των προκριματικών του Euro 2020 οι διεθνείς δεν υποτίμησαν τον αδύναμο αντίπαλό τους. Οι κοντά 30 τελικές το καταμαρτυρούν. Θα μπορούσε

σίγουρα και το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Η Εθνική έχασε ευκαιρίες, αρκετές, ίσως για Εθνική Ελλάδας, ευκαιρίες. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, ε τη νίκη με το Λιχτενστάιν την περιμέναμε. Την περιμέναμε; Ε ναι, πόσες εικόνες αντίστοιχες με τα ματς με τα Νησιά Φερόε να περάσουν από την Εθνική.

Το ζήτημα είναι τι γίνεται την Τρίτη. Η Εθνική με πολλά προβλήματα τραυματισμών πηγαίνει να παίξει σε μια δύσκολη έδρα. Κόντρα σε έναν αντίπαλο αρκετά δύσκολο στην αντιμετώπισή του. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι υψηλού επιπέδου και ο βασικός ανταγωνιστής μας για τη δεύτερη θέση. Αυτό είναι το μεγάλο τεστ, η Βοσνία, για να δουν όλοι που πατάει αυτή η Εθνική ομάδα. Ένα σύνολο παικτών, νέων κυρίως με τους πιο έμπειρους (Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, ακόμα και ο Μάνταλος) να μην είναι παρόντες στο ματς με το Λιχτενστάιν λόγω τραυματισμών.

Εθνική Ελλάδας… ώρα Βοσνίας

Το χειρότερο; Σε αυτήν τη λίστα προστέθηκε στον Αναστασιάδη και το όνομα του Μήτρογλου. Μου έκανε μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως πέρασε μέσα τον Δώνη αντί του Κουλούρη. Το ματς, πάντως, προσφερόταν για τέτοια τεστ. Εξαιρετικός ο Φορτούνης, ο Ζέκα, ο Σάμαρης, βελτιώνεται συνεχώς ο Μασούρας. Ειδικά ο τελευταίος δείχνει να έχει μπει με υψηλές ταχύτητες στο κλίμα που επιτάσσει το επόμενο level. Στο χέρι του είναι να αποδειχθεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την Εθνική. Σε μία θέση, αυτή του εξτρέμ, που η «γαλανόλευκη» πονά τα τελευταία χρόνια. Η Εθνική θα μας «ψήσει» αν φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Ζένιτσα την ερχόμενο Τρίτη…

The post Εθνική Ελλάδας τα λέμε με τη Βοσνία, την Τρίτη… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα