Εργοτέλης: Πλήρης κόντρα στον Ηρακλή

Ο Εργοτέλης θέλει να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και η νίκη κόντρα στον Ηρακλή (13/4, 16:00) είναι μονόδρομος.

Το θετικό για τον Νίκκι Παπαβασιλείου είναι ότι δεν έχουν προκύψει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης ανέφερε:

«Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον Σαββατιάτικο

αγώνα (13/04 – 16:00) κόντρα στον Ηρακλή, με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου ν’ ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος την αποστολή για την επικείμενη μάχη με τον “γηραιό”.

Η τελευταία πρόβα περιλάβανε μυϊκή τόνωση και στατικές φάσεις και πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα με τον τεχνικό της ομάδας μας να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιλέξει την αποστολή έχοντας όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεσή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν από τον τεχνικό της κρητικής ομάδας για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή είναι οι:

Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπάχανακ, Μαζουλουξής, Κοιλιαρας, Μπρους, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Κατσούρι, Ιατρούδης, Μανουσάκης, Ροβίθης, Έφορντ, Κουατένγκ, Καπνίδης».

The post Εργοτέλης: Πλήρης κόντρα στον Ηρακλή appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα