Επιβεβαίωση Sportime: Η Euroleague θέλει να φτιάξει ομάδα στο Λονδίνο

23:15 6/8/2020 - Πηγή: Sportime
Στο 19/3/2020 το Sportime είχε αποκαλύψει ότι η Euroleague προχωράει με γοργούς ρυθμούς το φιλόδοξο πλάνο της για την δημιουργία ομάδας στο Λονδίνο, που θα παίζει στην διοργάνωση.

Να που ήρθε η επιβεβαίωση. Βρετανικό δημοσίευμα του «Sports Media», ανέφερε ότι «η Euroleague θέλει να κάνει επενδύσεις συνολικού ύψους τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας, για μίνιμουμ πέντε χρόνια, ως μέρος των φιλοδοξιών

της να ξεκινήσει ένα franchise με έδρα το Λονδίνο».

Ο chief business development officer, της Euroleague Ροσέρ Κεραλτό, μίλησε στο «Sports Media» και ανέφερε ότι η διοργάνωση προχωράει το πλάνο, αλλά δεν θέλει να βιαστεί: «Ένα πρότζεκτ σαν αυτό, δεν είναι κάτι που γίνεται μέσα σε μία νύχτα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρέπει να συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι πρέπει να “χτίσουμε” μια βάση φιλάθλων και ένα προϊόν. Επίσης, χρειάζεται ανταγωνιστικούς παίκτες, γιατί μια ομάδα που δεν παίζει καλά, θα είναι αποτυχία για την Euroleague.

Γι’ αυτό, δεν θα βιαστούμε. Είναι μια στρατηγική απόφαση, οπότε θα την πραγματοποιήσουμε, όταν βρούμε τον κατάλληλο συνεργάτη γι’ αυτό το franchise».

Το Sportime είχε αναφέρει ότι το όλο εγχείρημα είχε αποκαλύψει σερβική ιστοσελίδα λίγο πριν τον ερχομό του 2020, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία τότε.

Το Sportime ανέφερε ότι το πλάνο για τη δημιουργία ομάδας στο Λονδίνο υπάρχει και προχωράει και μάλιστα τόνιζε ότι το όνειρο του Τζόρντι Μπερτομέου ήταν τη νέα ομάδα να αναλάβει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος… κατά σύμπτωση είναι πλέον ελεύθερος μετά το διαζύγιο με την Φενέρμπαχτσε.

Το άρθρο Επιβεβαίωση Sportime: Η Euroleague θέλει να φτιάξει ομάδα στο Λονδίνο εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα