Επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής τη σεξουαλική κακοποίηση του νεκρού βρέφους

Νεκρό βρέφος: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως όσον αφορά την υπόθεση του νεκρού βρέφους, που μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε την εξέταση του και επιβεβαίωση το φρικτό σενάριο, για το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία.

Σύμφωνα λοιπόν με το πόρισμα, το άτυχο μωράκι είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση και μεταφέρθηκε νεκρό την Κυριακή (16/2) το πρωί από τον πατέρα του στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος των ελέγχων, ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους.

«Δεν διαπιστώθηκε ακριβής αιτία θανάτου», ανέφερε, ενώ τόνισε πως το παιδί έπασχε από μικροκεφαλία και όχι από εγκεφαλίτιδα, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Επίσης, ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι σύμφωνα με όσα γνωρίζει σε αντίστοιχες εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα και τα δύο αδέρφια του άτυχου βρέφους, ηλικίας 11 μηνών και 2,5 ετών.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής τη σεξουαλική κακοποίηση του νεκρού βρέφους appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα