Επιβεβαιώνουν και οι Σέρβοι για Ματέο Γκαρσία στον Άρη: «Οι λεπτομέρειες για το deal»

Θέμα λίγων ημερών αν όχι… ωρών πρέπει να θεωρείται η επισημοποίησης του Ματέο Γκαρσία στον Άρη. Ο Αργεντινός φέρεται να έχει υπογράψει με τον Άρη, ενώ ο Ερυθρός φέρεται να τα έχει βρει με τον «Θεό του πολέμου» για να τον παραχωρήσει.

Πλέον το deal το επιβεβαιώνουν και οι Σέρβοι τα οποία λένε πως «…ο Ματέο Γκαρσία έχει αποδεχθεί τους όρους του συμβολαίου που του πρότεινε ο Άρης

και αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα».

Το εν λόγω ρεπορτάζ προσθέτει μάλιστα πως «…ο Άρης αύξησε τον προτεινόμενο μισθό και τις επόμενες ημέρες ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη»

Παράλληλα τα σερβικά ΜΜΕ δίνουν και μια άλλη διάσταση στην μεταγραφή του 24χρονου Αργεντινού: «Ο Ερυθρός Αστέρας θα λάβει 1,3εκ.ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%».

Θυμίζουμε οτι μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30% στην περίπτωση που ο Άρης τον πωλήσει σε κάποια άλλη ομάδα μελλοντικά. Τώρα τα δημοσιεύμετα στη Σερβία ανεβάζουν το ποσοστό αυτό κατά 20%.

Πλέον αναμένουμε τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα τα αμέσως προσεχή 24ωρα.

Το άρθρο Επιβεβαιώνουν και οι Σέρβοι για Ματέο Γκαρσία στον Άρη: «Οι λεπτομέρειες για το deal» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα