Επιθεώρηση Μελισσανίδη- Αλεξίου στο κτίριο της Ερασιτεχνικής

Η είδηση που θα πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στεγάζοντας τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας και του κόσμου της.

Το πρωί του Σαββάτου (8/12) ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, μαζί με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου και συνεργάτες τους, επιθεώρησαν τον τεράστιο αυτό χώρο (3.000 τ.μ), που βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ του Ηλεκτρικού στον Περισσό και του γηπέδου της Ριζούπολης.

Εκεί θα στεγαστούν τα νέα

πολυτελή γραφεία της Ερασιτεχνικής και δεκάδες άλλες πράγματα, όπως φυσικά και πρωτίστως τα τμήματα της πυγμαχίας, της άρσης βαρών, του πινγκ πονγκ, της ξιφασκίας, του σκακιού, του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να πάνε εκεί ακόμα και οι Ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ, όπως και γήπεδο για μπιτς βόλεϊ! Επιπλέον, θα δημιουργηθούν κι άλλα τμήματα στο μέλλον όπου φυσικά θα φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο. Θα γίνονται προπονήσεις στις νέες εγκαταστάσεις (υπερσύγχρονο γυμναστήριο), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και για αγώνες.

Ο Μελισσανίδης τόνισε σήμερα στον Αλεξίου να χωρίσει με τους συνεργάτες του τους χώρους που θα χρειαστούν άμεσα και για το μέλλον, να του καταθέσουν την έκθεσή τους και κατόπιν να αναλάβουν οι μηχανικοί να τρέξουν το έργο.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του Μελισσανίδη που είπε στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: «Όπως θα έχουμε το νούμερο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, έτσι θα κάνουμε το νούμερο ένα αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα».

Πόνσε: «Δεν αμφιβάλαμε ποτέ για τους εαυτούς μας»

The post Επιθεώρηση Μελισσανίδη- Αλεξίου στο κτίριο της Ερασιτεχνικής appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα