Επίσημο: Η Λυμπεράκη άφησε τον Αλαφούζο για τον Σαββίδη

Η τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς είναι γεγονός, με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Open για τη συμφωνία με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναλαμβάνει την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων καθημερινά στις 19:00. Η Λυμπεράκη είναι, ομολογουμένως, μια από τις καλύτερες δημοσιογράφους αλλά και παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση και διαδέχεται στο πόστο την Έλλη Στάη, έχοντας αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ ύστερα από πολυετή… θητεία.

«Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη από την 1η Σεπτεμβρίου γίνεται μέλος της οικογένειας του Open,

αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Το «ανοιχτό Κανάλι» υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένη και ενισχυμένη δημοσιογραφική ομάδα για να προσφέρει ένα πιο δυνατό ενημερωτικό πρόγραμμα στο τηλεοπτικό κοινό. Το Open καλωσορίζει τη Νίκη Λυμπεράκη στο δυναμικό του, σε μια συνεργασία με αφετηρία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που προβάλλεται καθημερινά στις 19.00» ανέφερε η ανακοίνωση.

Και η αναφορά στην «αφετηρία» αφορά και στις συζητήσεις και για την παρουσίαση πολιτικής εκπομπής από τη Λυμπεράκη..

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ενημέρωση σας στο Open συνεχίζεται χωρίς καμία διακοπή. Καθημερινά 7 με 10 το πρωί, οι @sotiris_bolakis και @irorantou δίνουν τον δικό τους αγώνα για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. Συντονιστείτε! #opentv⁠ ⁠

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Το ανοιχτό κανάλι (@opentvgr) στις 25 Αύγ, 2019 στις 11:00 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα πιο καυτά αθλητικά νέα από την πιο δυνατή αθλητική ομάδα, επιστρέφει στην οθόνη σου! Σάββατο και Κυριακή στις 12:50, έχεις Open Sport με τον @mansfak. #opensport #opentv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Το ανοιχτό κανάλι (@opentvgr) στις 24 Αύγ, 2019 στις 1:00 πμ PDT

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook.

The post Επίσημο: Η Λυμπεράκη άφησε τον Αλαφούζο για τον Σαββίδη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα