Ελληνοτουρκικά: Ερντογάν και Μέρκελ συζητούν συμφωνία για το προσφυγικό! Η Ελλάδα που βρίσκεται;

Ελληνοτουρκικά: Η χώρα μας έχει πληγωθεί βαρύτατα από το προσφυγικό, έχοντας σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος του σημαντικού αυτού προβλήματος.

Προσφυγικό: Πρόσφυγες, αλλά και λαθρομετανάστες έχουν έρθει στην Ελλάδα ανεξέλεγκτα και σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό από ότι μπορεί και οφείλει να σηκώσει η χώρα, με τις συνέπειες να τις βλέπουμε καθημερινά σε πολλά επίπεδα στην ελληνική κοινωνία.

Την ίδια ώρα Μέρκελ

και Ερντογάν συζητούν νέα συμφωνία για το προσφυγικό. Το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα που πληρώνει όλο το κόστος του ζητήματος έχει γνώση του τι συζητούν Γερμανία και Τουρκία, ή αν μας έχουν γράψει “στα παλιά τους τα παπούτσια”.

Δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα δεν συμμετέχει. Ο αρμόδιος υπουργός Νότης Μηταράκης, λέει το αντίθετο.

Τελικά τι ισχύει; Μήπως η Ελλάδα θα πρέπει να εγκρίνει ότι συμφωνηθεί μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας, χωρίς να έχει λόγο;

Μένει να διαπιστώσουμε αν η ελληνική κυβέρνηση θα τολμήσει έστω μία φορά να πει όχι στο Βερολίνο ,γιατί δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι όσα συζητούν και όσα θα συμφωνήσουν Μέρκελ και Ερντογάν θα είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας.

Μην ξεχνάμε ότι η ελληνική κυβέρνηση τίναξε στον αέρα την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία για να μη χαλάσει το χατίρι των Γερμανών…

Προσφυγικό: Δείτε παρακάτω σχετικό ρεπορτάζ

Το άρθρο Ελληνοτουρκικά: Ερντογάν και Μέρκελ συζητούν συμφωνία για το προσφυγικό! Η Ελλάδα που βρίσκεται; εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα