Ελλάδα – Ουγγαρία: Που θα δείτε τον αγώνα

16:35 9/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ελλάδα – Ουγγαρία: Πρώτο τεστ για την Εθνική ομάδα, η οποία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου θα αντιμετωπίσε την Ουγγαρία, στον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά «Aegean», το οποίο διεξάγεται στην Κρήτη.

Η τηλεοπτική μετάδοση του

αγώνα θα γίνει από την ΕΡΤ2, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο στις 21:00.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή θα είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον MVP της κανονικής περιόδου του NBA, να ξεπερνά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Ελλάδα – Ουγγαρία

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα πρέπει να επιλέξει τη δωδεκάδα της αναμέτρησης ανάμεσα στους:

Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιάννη Αθηναίου, Κώστα Αντετοκούνμπο, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Νικ Καλάθη, Αντώνη Κόνιαρη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ντίνο Μήτογλου, Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Παπαγιάννη, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργο Πρίντεζη, Χρήστο Σαλούστρος και Κώστα Σλούκα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θανάση Αντετοκούνμπo.

View this post on Instagram

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Aegean ξεκινάει σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης! #HellasBasketball @fiba #FIBAWC #ThisIsMyHouse #HellasGotGame #WorldGotGame

A post shared by Hellenic Basketball Federation (@hellenicbf) on Aug 9, 2019 at 12:14am PDT

View this post on Instagram

Πρώτο επίσημο φιλικό για την Εθνική Ανδρών! Τζάμπολ στις 21.00 (ΕΡΤ) στο Ηράκλειο για το τουρνουά Aegean! #FIBAWC #HellasGotGame #HellasBasketball @fiba @fibawc

A post shared by Hellenic Basketball Federation (@hellenicbf) on Aug 9, 2019 at 3:09am PDT

The post Ελλάδα – Ουγγαρία: Που θα δείτε τον αγώνα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα