Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – Το μήνυμα του!

10:56 7/7/2019 - Πηγή: Sportime

Εκλογές 2019:  Στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, συγκεκριμένα στο 27ο-30ό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, μίλησε για μία μέρα Δημοκρατίας, ενώ αφότου ψήφισε θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς όλους τους πολίτες.

Ο Αλέξης Τσίπρας

λοιπόν, τους κάλεσε να περάσουν 20 λεπτά από τη ζωή τους, ώστε να δώσουν την ψήφο τους, αφού αυτή σίγουρα θα κρίνει το μέλλον τους σε πολλούς τομείς.

Εκλογές 2019: Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στους νέους, οι οποίοι όπως ανέφερε, πάντα έκαναν τους δικούς τους αγώνες και πετύχαιναν τις μεγάλες ανατροπές.

«Σήμερα είναι ημέρα Δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας τα επόμενα τέσσερα χρόνια αποφασίζουν για τη ζωή τους.

«Οι κάλπες ήταν άδειες, συνεπώς η απόφαση καθενός θα κρίνει το αποτέλεσμα. Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν όλοι στην κάλπη και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, να είναι όλοι παρόντες στην κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου μας. Τέλος, οι νέοι που κάνουν τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για το μέλλον τους σε άλλους.

Παρά την υψηλή θερμοκρασία εντούτοις είναι σημαντικό να αφιερώσουν 20 λεπτά και να ψηφίσουν», ήταν τα λόγια του.

The post Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – Το μήνυμα του! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα