Εκλεψε το Κύπελλο κι έφυγε από μια πόρτα! Να ζήσουμε…

Πιστεύω ότι διαβάσατε τι έγινε στον τελικό της ΕΣΚΑ όπου ένας συνάνθρωπός μας μπήκε μέσα στο παρκέ. Αρπαξε το Κύπελλο κι έφυγε ανενόχλητος. Από τη μία και μοναδική πόρτα που διαθέτει το κλειστό του Αιγάλεω!

Αν δεν το είδατε μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Κι όσοι πιστέψατε ότι σας κάναμε πλάκα, μπορείτε να το ξαναδιαβάσετε και να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο.

Κι όμως. Μπήκε ένας τύπος μέσα

στο γήπεδο και το Κύπελλο δεν έφτασε ποτέ στη νικήτρια ΦΕΑ Ν.Φ/Ν.Χ γιατί το άρπαξε. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι σκέφτηκε. Ούτε να ερμηνεύσω με κάμποσα λογικά επιχειρήματα την ενέργειά του.

Να σας πω και την άλλη αμαρτία μου; Δεν θέλω ούτε να τον κρίνω. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω τον δικαστή. Μπορώ όμως να εκφράσω κάμποσες απορίες που θεωρώ ότι έχετε κι εσείς; Η έστω οι περισσότεροι από εσάς;

Πρώτη απορία

Πάμε λοιπόν: Το κλειστό του Αιγάλεω, επειδή το ξέρουμε καλά οι μπασκετικοί, έχει μια πόρτα όλη κι όλη. Απ’ εκεί μπαίνουν απ’ εκεί βγαίνουν. Αντε να έχει άλλη μιά μέσω των αποδυτηρίων. Θα ήθελα, ειλικρινά, κάποιος να μου εξηγήσει πως ένας άνθρωπος πάει κι αρπάζει ένα τρόπαιο και σηκώνεται και φεύγει. Μπροστά από τόσο κόσμο και βγαίνοντας κύριος από τη μία και μοναδική πόρτα.

Δεύτερη απορία

Η αστυνομική δύναμη που ήταν στο κλειστό του Αιγάλεω έκανε καλά τη δουλειά της. Οσοι την αποτελούσαν αισθάνονται υπερήφανοι για το ρεζιλίκι που υπέστησαν; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; Πάμε καλά ρε παιδιά ή το έχουμε χάσει τελείως.

Τρίτη απορία

Εχει την πλάκα του, δεν λέω. Αν θες όμως να λειτουργήσεις σαν κανονικός άνθρωπος θα πρέπει να το πεις ανοιχτά: ΕΓΙΝΕ ΚΛΟΠΗ. Και με ιδιαίτερη θλίψη παρακολούθησα τις περισσότερες ιστοσελίδες να παρουσιάζουν ένα… ευτράπελο γεγονός και να αναφέρουν κάτι… yolo και άλλες ανοησίες. Συγγνώμη, αλλά δεν είδατε τίποτα το παραβατικό σε αυτό που έγινε; Είχε πλάκα δηλαδή;

Τέταρτη απορία

Και καλά η αστυνομία… Επρεπε να κάνει αυτό που λέγεται δουλειά της αλλά δεν το έκανε. ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Δεν του είπε ένας να σταματήσει; Δεν προσπάθησε να του πει ότι αυτό που κάνει είναι παράλογο; ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΟΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

Πέμπτη απορία

Εχουμε γίνει τόσο αναίσθητοι; Ολα τα αντιμετωπίζουμε σαν πλάκα; Σαν χαβαλέ;

Λυπάμαι που θα το πω αλλά αυτό που έγινε στο Αιγάλεω δεν έχει καθόλου πλάκα. Και η παθητική αντίδραση των πάντων αποτελεί μια ακόμη πιστοποιήση της χρεωκοπίας της κοινωνίας μας.

The post Εκλεψε το Κύπελλο κι έφυγε από μια πόρτα! Να ζήσουμε… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα