Δικαίωσε τον Κοντοβά η ΕΠΟ, για σκάνδαλο κάνει λόγο η ΠΑΕ Άρης

16:06 8/9/2020 - Πηγή: Sportime
Με απόφασή του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Άρης καλείται να καταβάλλει στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Παναγιώτη Κοντοβά το 50% του ποσού των 27.461,47 ευρώ.

Ο Άρης πρέπει να καταβάλλει το ποσό αυτό εντός τριών ημερών ειδάλλως θα υπάρξει αφαίρεση τριών βαθμών από το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Επιβάλλει

στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Παναγιώτη ΚΟΝΤΟΒΑ του Θωμά, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50% του ποσού των 27.461,47 Ευρώ πλέον ποσού τριακοσίων (300) Ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 483/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Εντονη αντίδραση από την ΠΑΕ Άρης

Η απόφαση αυτή έφερε την άμεση και έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Άρης που κάνει λόγο για σκάνδαλο. Οι «κίτρινοι» τονίζουν οτι πρόκειται για χρέη της παλιάς ΠΑΕ, όπως δηλαδή έχουν αποφανθεί τα ελληνικά δικαστήρια. Δηλαδή η ΕΠΟ με τη νέα απόφαση που εξέδωσε ουσιαστικά πηγαίνει κόντρα στον εαυτό της.

Στον Άρη τονίζουν ότι η ΕΠΟ έβγαλε αυτή την απόφαση εκδικητικά μετά τα όσα έχουν γίνει για το θέμα της FIFA με τα μπαν και την υπόθεση Ντουρμισάι.

Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ τιμωρήθηκε (με 500.000 ελβετικά φράγκα) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία γιατί έβγαλε δελτίο στον Φιορίν Ντουρμισάι ο οποίος αγωνίστηκε σε μερικά ματς.

Σε λίγη ώρα αναμένεται και επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσης.

Το άρθρο Δικαίωσε τον Κοντοβά η ΕΠΟ, για σκάνδαλο κάνει λόγο η ΠΑΕ Άρης εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα