Διαιτησία: O Κάπτεν Μαρκ, ο Ιβαν ο τρομερός και… ζήτω τα καινούργια μας έπιπλα!

Διαιτησία: Αρμένικη η βίζιτα του Μπέμπεκ. Ο Κροάτης φεύγοντας από το «Βικελίδης» για «Βενιζελος» έκανε και μια στάση Θεσσαλία μεριά να σφυρίξει το ΒόλοςΛαμία. Ξένος ρέφερι σε αδιάφορο ματς. Εντολή της UEFA. Νιάουυυυυυυ.

Οι Ελληνες θα παίζουν πλέον τα τοπικά όταν ξεκινήσουν, αφού θα ζητάνε ξένο διαιτητή και τα… Ανω Πετροχελίδονα! Κατά τον Απρίλιο που θα σφίξουν κι άλλο τα γάλατα (πλέι οφ, πλέι

άουτ) οι ξένοι θα έρχονται κομβόι, μαζί με τις νταλίκες που θα φέρνουν στην Ελλάδα τα εμβόλια για τον κορονοϊό. Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ο Κάπτεν Μαρκ στην ελληνική διαιτησία.

Για ότι συνέβη στο ΆρηςΑΕΚ, ξεκάθαρα φταίει ο Τζήλος. Τι όχι; Ε, ναι. Το διαιτητικό λάθος είναι ανθρώπινο μόνο όταν ο «σφάλων» δεν έχει ελληνική υπηκοότητα. Για όσους αποκοιμήθηκαν, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, το παιχνίδι στο Χαριλάου έληξε. Αργησε λίγο, αλλά στερνά καλά, όλα καλά που έλεγε και ο Σαίξπηρ.

Δικαιωμένος ο Κλάτενμπεργκ για την επιλογή του με τον Κροάτη. Στο επόμενο video review, ευχή όλων, να μην δηλώσει απογοητευμένος για τυχόν καθυστερήσεις των Ελλήνων (και μόνο) ρέφερι στο on field review. To κάναμε το τάμα μας πρωί – πρωί.

Για τους αφελείς που περιμένουν να εκφραστεί παρόμοια δυσαρέσκεια για το πεντάλεπτο που πέρασε με τις αλλαγές της ΑΕΚ, να… κοιμηθούν και θα τους ξυπνήσουμε, μόλις φτάσουμε.

Ισως κάπου, κάποτε, σε κάποιο directors cut με τις κομμένες σκηνές και τα backstage από την ταινία που (μας) γυρίζει ο Αγγλος αρχιδιαιτητής το τελευταίο διάστημα.

Τα… σχέδια του Άγγλου ενεργοποίησαν μέχρι και το άτυπο συνδικαλιστικό όργανο των διαιτητών, του οποίου ηγείται και πάλι ο Σιδηρόπουλος. Οι ρέφερι το λένε άτυπο συνδικαλιστικό όργανο. Εμείς στα Δυτικά προάστια το λέμε αλλιώς, αλλά μην ρίξω κι άλλο το επίπεδο που έχει η ελληνική διαιτησία.

Το άτυπο συνδικαλιστικό όργανο που λες, αναγνώστη, με νέα διεύθυνση, καινούργια έπιπλα και νέες… κουρτίνες, αφήνει για λίγο στην άκρη τα φιλανθρωπικά με τα δίχτυα των ψαράδων στη Σύμη, τους αναπνευστήρες τα βατραχοπέδιλα και τις ψαρόβαρκες στο Καστελόριζο και υψώνει το… λάβαρο της επανάστασης! Τηλεδιάσκεψη με αφορμή τον ορισμό του Ιβάν (του τρομερού) Μπέμπεκ στο ΒόλοςΛαμία. Έτοιμο το πανό που θα υψωθεί έξω από το γραφείο του Κλάτενμπεργκ. «Κάτω οι (πολλοί) ξένοι». Ο Σιδηρόπουλος πήρε το «οk» να γκρινιάξει στον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Ωραία κουβεντούλα έγινε, μαθαίνω. Κάτι από τα Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί «Καπετάνιου», που όταν τελείωναν, η καθαρίστρια είχε να μαζέψει μόνο ένα ποτήρι από το τραπέζι!

Άλλο θέμα στην ατζέντα δεν υπήρχε. Για τους Έλληνες που έχουν μπει σε… βαθιά κατάψυξη, θα συζητηθεί σε επόμενη τηλεδιάσκεψη, αφού δεν ήταν στα θέματα της ημερησίας διάταξης. Κάποιος, κάπως πήγε να ψελλίσει κάτι για τους Έλληνες συναδέλφους του που είναι εκτός ορισμών, αλλά η “κεφαλή” του οργάνου, του έκοψε τη φορά. “Οχι, δεν θα μιλήσουμε καθόλου γι’ αυτό. Μόνο για τους ξένους”! Μάγκας!

Ζητάω ταπεινά συγνώμη που την είδηση της αντίδρασης δεν την “έπαιξα” με το ύφος που θα ήθελαν κάποιοι. Σκέφτηκα να βάλω λαμπάκια στον τίτλο, αλλά τα μάζεψα με τα Χριστουγεννιάτικα. Και πάλι συγνώμη.

Το άρθρο Διαιτησία: O Κάπτεν Μαρκ, ο Ιβαν ο τρομερός και… ζήτω τα καινούργια μας έπιπλα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα