Μπαλοτέλι: Η εκδίκηση του σούπερ Μάριο σερβίρεται… καυτή

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έδωσε τη δική του απάντηση στο γήπεδο και στον προπονητή της Μπεσίκτας που τον αποκάλεσε παλαιότερα «άμυαλο».

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Όμως, δεν κατάφερε να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο, όπως αυτό της Ίντερ, Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι.

Πλέον, αγωνίζεται στην Τουρκία, με τη φανέλα της Άδανα Ντεμίρσπορ. Εκεί, όπου δείχνει να απολαμβάνει περισσότερο το ποδόσφαιρο, ως πιο έμπειρος πλέον. Ο σούπερ Μάριο έδωσε για ακόμα μια φορά…απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδικότερα, ο προπονητής της Μπεσίκτας ,Σερτζέν Γιαλτσίν , δήλωνε το 2020 ότι ο Μπαλοτέλι «δεν έχει μυαλό». Την Τρίτη (21/9) η ομάδα του αντιμετώπιζε την Ανταναντεμίρσπορ του Ιταλού φορ και βρέθηκε μπροστά με 3-0 στο 52′.

Ο 31χρονος Ιταλός πέρασε στο ματς στο 67′ κι ενώ το σκορ ήταν στο 3-1. Πέτυχε το 3-2 και πανηγύρισε έξαλα μπροστά από τον πάγκο της Μπεσίκτας, δείχνοντας το…μυαλό του! Ύστερα «σέρβιρε» για το 3-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Mario Balotelli strolled on as sub against Besiktas whose manager Sergen Yalcin once told media Balotelli “had no brains.” Mario being Mario slapped a banger to spark a comeback draw and celebrated right in front of Yalcin’s face like this
pic.twitter.com/7hDu9ZZUyl

— roger bennett (@rogbennett) September 21, 2021

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα