Αυγενάκης: Διέγραψε σχόλιο σκοποβόλου που του ασκούσε κριτική! – Δείτε τι έγραφε

Αυγενάκης: Δέχθηκε κριτική από τον σκοποβόλο Νίκο Κοκκινάκη διότι δεν υπάρχει σκοπευτήριο για τα Ολυμπιακά αγωνίσματα των 25μ. στην Αθήνα.

Τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου, ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού έκανε ανάρτηση με αφορμή την προσπάθεια της Άννας Κορακάκη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο

σκοποβόλος Νίκος Κοκκινάκης σχολίασε το post ως εξής: «Καλές οι λεζάντες κ. Αυγενάκη. Όπως κι εκείνες στο σκοπευτήριο του Βύρωνα στα 25μ. Από ουσία όμως… μηδέν. Ακόμα περιμένουμε να φτιαχτεί το πεδίο βολής των 25μ. στην Αθήνα.

Είμαστε ίσως η μόνη χώρα, που στην πρωτεύουσά της δεν υπάρχει σκοπευτήριο για τα Ολυμπιακά αγωνίσματα των 25μ. Κατά τα άλλα, αγαπάτε τη σκοποβολή!»

Η απάντηση από τη σελίδα του Λευτέρη Αυγενάκη ήταν η εξής: «Δεν ρωτάτε τη διοίκηση του σκοπευτηρίου να σας πει καλύτερα τι έχουμε δρομολογήσει;»

Ο Νίκος Κοκκινάκης συνέχισε γράφοντας: «Πιστέψτε με, σχεδόν κάθε φορά που πάω είτε για αγώνες είτε για προπόνηση, ρωτάω συνεχώς. Οι απαντήσεις είναι οι ίδιες εδώ και χρόνια. Θα βοηθούσε αν με/μας ενημερώνατε εσείς. Ευχαριστώ».

Αυτός ο δημόσιος διάλογος δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή (σ.σ. 27/7, 16:30) στη σελίδα του Λευτέρη Αυγενάκη! Έχει διαγραφεί, ασχέτως αν αρχικά δόθηκε απάντηση στο πρώτο σχόλιο του σκοποβόλου του Παναθηναϊκού!

Ο κ. Υφυπουργός αποφάσισε ότι η παρακάτω κριτική, ήταν άξια για να… εξαφανιστεί! Δεν εχουν όλα να κανουν με τα κόμματα, ή τις παραταξεις. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ! Και μονο με λεζάντες, δε γίνεται δουλεια. Οσα μηνυματα κι αν σβηστουν… pic.twitter.com/6Zwo6U8bWb

Nikos Kokkinakis (@nikosKok) July 26, 2021

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην έκτη θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι η Κορακάκη!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εκτός ΕΡΤ ο δημοσιογράφος που έκανε ρατσιστικό σχόλιο για τους Κορεάτες

Έκλεισε για τα επόμενα 2 χρόνια στον ΣΚΑΪ!

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα