Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0: Μία… από τα ίδια

21:25 7/8/2020 - Πηγή: Sportime
Ισόπαλοι αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ-Ατρόμητος στο πρώτο φιλικό για τη νέα περίοδο σε αναμέτρηση που έγινε στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τίποτα νέο δεν είχε να επιδείξει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό φιλικό καθώς το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα παρουσίασε την ίδια εικόνα με αυτήν της προηγούμενης σεζόν.

Η ομάδα δεν είχε καθόλου εμπνεύσεις, δεν έδειξε και

ιδιαίτερο ζήλο να δημιουργήσει φάσεις και δεν έκανε και φάσεις, δείχνοντας να έχει τα ίδια προβλήματα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ προσπαθούσε με μακρινές μπαλιές και σέντρες να απειλήσει χωρίς ουσία.

Το μόνο διαφορετικό, που παρουσίασε ο Δικέφαλος ήταν το σχήμα (3-4-3), το οποίο είδαμε και σε κάποια ματς των πλέι οφ αλλά και τον Αυστριακό Στέφαν Σβαμπ.

Η νέα μεταγραφή των «ασπρόμαυρων» έδειξε πολύ καλά στοιχεία παρά το γεγονός πως ήταν το πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα. Θετική εικόνα είχε και ο νεαρός (16 ετών) Γιώργος Κούτσια.

Η μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στο 77′, όταν ο Μπίσεσβαρ έδωσε ωραία κάθετη πάσα στον Σβιντέρσκι ο οποίος απέναντι στον Θεοδωράκη δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Πολωνός φυσικά, ήταν ο μοιραίος παίκτης όταν στο 89′ αστόχησε σε πέναλτι και μάλιστα ήταν άστοχος και στη δεύτερη προσπάθεια του καθώς μετά την απόκρουση του Θεοδωράκη, έστειλε την μπάλα με δύο πλασέ πάλι πάνω στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος και αυτός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Πάντως η ομάδα του Περιστερίου, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και μάλιστα είχε τη μεγαλύτερη φάση της αναμέτρησης με το δοκάρι του Ραμπέγιο στο 16ο λεπτό και ένα φοβερό σουτ του Ούμπιδες στο 76′.

Γκολ:-
Δοκάρι: Ραμπέλο (15′)
Κίτρινες:

Ατρόμητος: Μανδάς (46′ Θεοδωράκης) , Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (66′ Αθανασίου), Ρισβάνης (91′ Ζάννης) , Μπουσούλαζιτς (46′ Νάτσος) , Γιακουμάκης (Τριμμάτης) , Γκάλο (66′ Νταβιώτης) , Σάλομον(46′ Ούμπιδες) , Ραμπέλο (46′ Κωτσόπουλος) , Μανούσος (46′ Βέλλιος) .

ΠΑΟΚ (πρώτο ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντούρι, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά, Άκπομ.

ΠΑΟΚ (δεύτερο ημίχρονο): Πασχαλάκης, Τσιγγάρας, Διαμαντής, Τσαούσης (71′ Μπαλογιάννης), Μάτος, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας, Σφιντερσκι

Το άρθρο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0: Μία… από τα ίδια εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα