Αθλητικά sites – Ελλάδα: Ο Τσούμπερ, το Big Brother στο Ρέντη και το πετσόκομα του Κούγια!

Μετρημένα είναι τα κουκιά όταν υπάρχει έντονη αγωνιστική δραστηριότητα. Όταν δεν υπάρχει όμως τι γίνεται; Ειδικά την επομένη των αγώνων καταλαβαίνεις πολλά για τον τρόπο και τη ροπή που έχει κάθε ένα από τα αθλητικά sites.

Πάμε να πιάσουμε μία μία τις αθλητικές ιστοσελίδες και τι ξεχωρίσαμε από αυτές.

SPORTIME

Μέσα στον κυκεώνα της ανατροπής του ΟΦΗ και την διαιτησία που αδίκησε την ΑΕΚ, είχαμε

και μια αγωνιστική ανάλυση. Άκρως ενδιαφέρουσα για τον Τσούμπερ που βοήθησε τον Μιλόγεβιτς να παίξει 4 διαφορετικά συστήματα.

Το… κράξιμο στον Γιοβάνοβιτς έκρυβε αρκετές ειδήσεις είναι η αλήθεια. Ωραίες, αλλά το «χώσιμο» στον κόουτς μοιάζει πρώιμο. Δύο ματς όλα κι όλα…

«Απαγορεύεται να βγάλεις αλλαγή τον Μέσι; Ο Γιώργος Καραχάλιος δίνει την απάντηση.

SPORT24

Να διαβάζετε τη συνέντευξη του Βασίλη Πλιάτσικα. Μιλάει για τον τζόγο, την κατάθλιψη, το τι συμβαίνει στη ζωή του ποδοσφαιριστή όταν κλείνει η κάνουλα των χρημάτων και πολλά ακόμα.

GAZZETTA.GR

Στήριξη στον Μιλόγεβιτς κι από τον Βασίλη Σαμπράκο. «Απολογούμενος ο Μιλόγεβιτς στην καλύτερη μέρα του στην δουλειά» αναφέρει.

Ενδιαφέρουσα και η μπασκετική ανάλυση για τον πάγκο της Εθνικής, με φόντο την επικείμενη έλευση Ιτούδη. Αναλύθηκαν οι λόγοι που η Ελλάδα πάει σε μοντέλο δύο προπονητών.

SPORT-FM

Long read θέμα που αξίζει να ρίξετε πολλές ματιές αυτό για το ντοκιμαντέρ του Μίχαελ Σουμάχερ. Κριτική που δεν εκβιάζει κάτι στην τηλεοπτική βιογραφία του θρύλου της Φορμουλα 1. Όντως άξιζε κάτι καλύτερο, όντως τα ντοκιμαντέρ για Σένα και Λάουντα ήταν ανώτερα.

SDNA

Η σύσκεψη της Δευτέρας με όλα τα «πιστόλια» να είναι on air ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Μία από τα ίδια, ξαναζεσταμένο φαγητό. Αντιλαμβάνεσαι ολοένα και περισσότερο πόσο δίκιο είχε το Open που απαλλάχθηκε από μερικά βαρίδια.

Ενδιαφέρον είχε όμως το θέμα «Big Brother στου Ρέντη» και αφορούσε τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Βέβαια, γύρω γύρω το πάει το πράγμα, αλλά γεγονός είναι πως ένας ένας από τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού αποχωρούν από την ακαδημία.

10.GR

Αφού προσπέρασα τις δύσκολες ώρες Λιάγκα –  Σκορδά, το πώς είναι σήμερα η Νατάσσα Καλογρίδη, 2-3 ειδήσεις ακόμα φια σεξ, ένα θέμα για Τούνη, ένα για Νικολέτα Καρρά, τη Χριστινα Ορφανίδου και τη σύντροφό του Χουλκ που περιμένει παιδί (όλα αυτά στην πρώτη σελίδα) πήγα στο  θέμα Κούγια.

Βόμβες και τα συναφή. Με τον ίδιο τρόπο το είδαμε σήμερα γραμμένο και σε αθλητική εφημερίδα του… κέντρου. «Πως τους πετσόκοψε έτσι ο Κούγιας», ο τίτλος στο 10.

Sportime Team για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα