Αταλάντα – Βαλένθια 4-1: Την «πάτησε» και πάει στους «8»! (vids)

Η Αταλάντα διέλυσε την Βαλένθια με 4-1 και έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος, έβαλε στα σχοινιά τους Ισπανούς και δεν τους άφησε να πάρουν ανάσα.

Στο 16′, ωραία μπαλιά στη μικρή περιοχή με τον Χάντεμπορ να κάνει την προβολή και με πλασέ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Βαλένθια είχε δοκάρι στο 30′, όταν έφυγε στην επίθεση από τα δεξιά με τον Τόρες να κάνει το σουτ στην κλειστή γωνία

και τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι.

Ωστόσο στο 42′, ο Ίλισιτς είδε τη μπάλα μπροστά του έξω από την περιοχή και έπιασε ένα τρομερό δεξί σουτ με το οποίο έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα.

Στις αρχές της επανάληψης ο Γκόμεζ μπήκε από τα αριστερά έκανε τη σέντρα σουτ και τελευταία στιγμή η άμυνα της Βαλένθια έδιωξε σε κόρνερ.

Και στο 57′ νέο πανέμορφο γκολ για την Αταλάντα, με τον Φρέουλερ εκτός περιοχής να πιάνει το σουτ και να νικάει τον Ντομενέκ.

Έξι λεπτά μετά, ωραία μπαλιά προς τον Χάντεμπορ ο οποίος έφυγε από κανονική θέση την ώρα που ένας συμπαίκτης του ήταν οφσάιντ.

Ο παίκτης των Ιταλών μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα, ο διαιτητής περίμενε το VAR και έδειξε γκολ για το 4-0.

Οι Ισπανοί μείωσαν άμεσα με σουτ του Τσερίσεφ έξω από την περιοχή, αλλά μέχρι εκεί. Δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις ξανά στην αντίπαλη άμυνα και πλέον, κυνηγάνε μία μεγάλη ανατροπή στον επαναληπτικό του Μεστάγια.

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι – Τολόι, Παλομίνο, Καλντάρα – Χάτεμπερ, Γκόσενς, Ντε Ρουν, Φρόιλερ – Πάσαλιτς (91′ Ταμέζε) – Γκόμεζ (81′ Μαλινόφσκι), Ίλισιτς.

Βαλένθια (Άλμπερτ Θελάδες): Ντομενέκ – Μανγκαλά, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Βας – Παρέχο, Κοντογκμπιά, Σολέρ, Τόρες – Μάξι Γκόμες (73′ Γκαμεϊρό), Γκουέντες (64′ Τσέρισεφ).

Αταλάντα – Βαλένθια 4-1: Δείτε τα γκολ

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αταλάντα – Βαλένθια 4-1: Την «πάτησε» και πάει στους «8»! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα