Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 1-1: Αγγαρεία με το κεφάλι ψηλά

Θα ήταν αφελές να περιμένει κανείς να δει… μπαλάρα από δύο αδιάφορες ομάδες στο τελευταίο τους παιχνίδι της σεζόν. Πολλοί ήταν οι παίκτες που είχαν στο μυαλό τους τις διακοπές που έρχονται.

Ωστόσο, στο Αστέρας Τρίπολης – Λαμία η αγγαρεία βγήκε με αξιοπρέπεια. Υπήρχαν παίκτες που πάλεψαν, οι δύο ομάδες είχαν νορμάλ για τα δεδομένα εικόνα και το τελικό 1-1 άφησε τους πάντες ευχαριστημένους. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι, αλλά θα το ξεχάσουν και αυτοί γρήγορα το συγκεκριμένο

ματς.

Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς μπήκαν καλύτερα στο ματς, κυκλοφόρησαν την μπάλα και στο 18′ άνοιξαν το σκορ με τον Κρέσπι. Σε εκείνη τη φάση Σκόνδρας και Μπαχανάκ αντέδρασαν πολύ άσχημα με αποτέλεσμα η Λαμία να βρεθεί πίσω στο σκορ. Με την εικόνα που είχε έως το τέλος του ημιχρόνου, φαινόταν πως δύσκολα θα βρει γκολ. Ο Αραβίδης έμοιαζε να παίζει μόνος του και να προσπαθεί. Είχε τελικές, αλλά δεν μπορούσε να βρει εστία.

Φυσιολογικά χαλάρωσε ο Αστέρας Τρίπολης και το πλήρωσε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Από ασίστ του Βασιλόγιαννη ο Μπιανκόνι ισοφάρισε στο 50′ και λίγο μετά ο Αραβίδης βρήκε δίχτυα με το γκολ του να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια έδειξαν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία, η οποία έμεινε έως το τέλος, αφού στο 76′ ο Κρέσπι έχασε μοναδική ευκαιρία σημαδεύοντας το δοκάρι από κοντά.

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: Η κάρτα του αγώνα

MVP: Με ένα γκολ, ένα δοκάρι και μία ακόμη καλή ευκαιρία ο πολυτιμότερος του αγώνα είναι ο Ρεγκίς Κρέσπι. Δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αντίπαλους αμυντικούς και κυρίως στον Μπαχανάκ.

UP: Με αρκετούς συμπαίκτες του να κινούνται σε ρηχά νερά και να μην έχουν ιδιαίτερη διάθεση να παίξουν, ο Χρήστος Αραβίδης ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Κινητικός, παθιασμένος και με αρκετές καλές ενέργειες. Θα μπορούσε να έχει πιστωθεί και ένα γκολ.

DOWN: Όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες, πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι. Ο Πατρίκ Μπαχανάκ δεν το έκανε σε ένα εύκολο για εκείνον παιχνίδι. Ελάχιστες ήταν οι φορές που έπαιξαν από την πλευρά του. Ωστόσο, το δικό γκολ που δέχεται η Λαμία είναι δικό του. Κάκιστη αντίδραση από τον Αφρικανό και δεν ήταν η πρώτη φορά που δεν μπόρεσε να γίνει σωστά τρίτος στόπερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ήταν τέτοιο το παιχνίδι που θα μπορούσε ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) να μην απασχολήσει καθόλου. Ωστόσο, του… έτυχε μία δύσκολη φάση, αυτή του γκολ του Αραβίδη. Εύκολα δίνει το επιθετικό φάουλ. Φαίνεται να υπάρχει, πάντως, μία κίνηση από τον Έλληνα φορ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαδόπουλος – Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο (83′ Τζίμας), Ριέρα, Αλί Μπαμπά (46′ Μπαράλες), Κρέσπι.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μπαχανάκ, Σκόνδρας (84′ Καραγιάννης), Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης (75′ Νικολόπουλος), Ρόμανιτς, Μπιανκόνι (68′ Καραμάνος), Αραβίδης (84′ Σασί).

Το άρθρο Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 1-1: Αγγαρεία με το κεφάλι ψηλά εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα