Α.Σ. Άρης: Γενική συνέλευση για την ΚΑΕ

Ο Άρης βιώνει οριακές καταστάσεις με τον Ερασιτέχνη να αναλαμβάνει δράση. Οι μέρες κυλούν, τα προβλήματα παραμένουν και μάλιστα εντείνονται. Τελευταίο που προστέθηκε αυτό του Κάιλ Γουίβερ ο οποίος δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη του με την ΚΑΕ και αναμένεται να τη φορτώσει ένα ακόμη μπαν. Θα είναι το ένατο…

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος τηρεί σιγή ιχθύος καθώς δεν έχει βγει να

μιλήσει και πάρει θέση. Μάλιστα θορυβημένοι είναι και οι παίκτες της ομάδας, ενώ όπως έγινε γνωστό χθες (24/6) ο Γιάννης Καστρίτης αποχώρησε από την ομάδα.

Έτσι ο ΑΣ Άρης αποφάσισε να λάβει πρωτοβουλία καλώντας έκτακτη γενική συνέλευση την Δευτέρα 8 Ιουλίου, δηλαδή μια μέρα μετά τις εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας η «μάνα του συλλόγου» θα ανακοινώσει και επίσημα την απόφασή του για την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης. Κι αυτό, καθώς βλέπει πως ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας κ. Γουλιέλμος αδυνατεί να βγάλει την ομάδα από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Ο Ερασιτέχνης ως ο θεματοφύλακας του συλλόγου, αλλά και βάσει νόμου κάτοχος του 10% των μετοχών της ΚΑΕ, αποφάσισε να αναλάβει δράση, δεχόμενος πιέσεις από διάφορες κατευθύνσεις.

Στη συνέλευση θα κληθεί φυσικά και ο Δημήτρης Γουλιέλμος, ενώ θα συζητηθούν όλα τα θέματα που «καίνε» αυτή τη στιγμή τον «Αυτοκράτορα».

The post Α.Σ. Άρης: Γενική συνέλευση για την ΚΑΕ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα