Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Το σκέφτεται ο Μαρτίνς να του δώσει την μπάλα

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Έχει ολοκληρώσει πλέον ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης με την Άρσεναλ στην Αγγλία. Έκανε την τελευταία του προπόνηση στο «Emirates» το βράδυ της Τετάρτης.

Και πλέον είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ, εκτός έδρας. Στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «32» του Europa League.

Ματς

αρκετά σημαντικό, όπως και σπουδαίο. Απέναντι σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ του κόσμου ο Ολυμπιακός, έτοιμος για την υπέρβαση. Που θα τον οδηγήσει στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, έχει κάνει τα δικά του πλάνα για το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Τι «κρύβει» η απάντηση Μαρτίνς για Φορτούνη

Έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του όπως πρέπει. Έχει «διαβάσει», ξανά, την Άρσεναλ. Και αυτό που περιμένει είναι να βγάλουν οι παίκτες του το πλάνο στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι ώστε να διεκδικήσουν όλες τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, τα περισσότερα κομμάτια είναι γνωστά.

Επί της ουσίας σε μία θέση είναι που έχει τις δικές του σκέψεις ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτήν στα εξτρέμ…

Το δίλημμα που έχει στο μυαλό του είναι Μασούρας ή Ραντζέλοβιτς;

Ο Μασούρας κάνει δουλειά στο γήπεδο στην οποία βοηθάει σημαντικά και αμυντικά, ενώ παράλληλα απειλεί. Από την άλλη είναι ο Ραντζέλοβιτς με ανεβασμένη ψυχολογία μετά από τη νίκη στην Τούμπα και τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα. Αλλά και την ικανότητά του να «τρέξει» τον αντίπαλο σε άμυνα και επίθεση.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βάλει τον Μασούρα ή τον Ραντζέλοβιτς στην αρχική του ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς. Δεν το έδειξε στην προπόνηση, όπως άλλωστε κάνει πάντα. Ποτέ δεν δείχνει όλα του τα χαρτιά.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Υπάρχει και το ενδεχόμενο…

Θα πρέπει να πούμε και το μικρό ενδεχόμενο που υπάρχει για την ενδεκάδα. Να μην παίξει ο Βαλμπουενά από την αρχή. Να είναι στον πάγκο ο Γάλλος και να επιστρατευτεί κατά τη διάρκεια του ματς.

Είτε για να βοηθήσει στην επίθεση, είτε αν έχουν παέι όλα καλά να κρατήσει μπάλα στα πόδια του και να ηρεμεί το παιχνίδι σε ενδεχόμενη πίεση της Άρσεναλ.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δούμε βασικούς τόσο τον Ραντζέλοβιτς, όσο και τον Μασούρα.

Το πιθανότερο σχήμα όμως είναι με Μασούρα και Βαλμπουενά στην ενδεκάδα.

Δηλαδή, Σα στο τέρμα, αριστερά της άμυνας Τσιμίκα, δεξιά Ομάρ και στα στόπερ Σισέ, Μπα. Από τη στιγμή που ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος.

Στο κέντρο τριάδα με χαφ τους Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, εξτρέμ Μασούρα, Βαλμπουενά και μοναδικό προωθημένο Ελ Αραμπί.



The post Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Το σκέφτεται ο Μαρτίνς να του δώσει την μπάλα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα