ΑΡΗΣτος: Ο ΑΡΗΣ στο Καζακστάν έχασε μόνος του!

ΑΡΗΣτος: Το ξεκίνημα ήταν δυνατό. Φαινόταν ότι θα ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και εύκολα η δύσκολα θα έπαιρνε αυτό που ήθελε δηλαδή τη νίκη!

Για να πάρεις τη νίκη όμως πρέπει να βάλεις γκολ. Σε τρεις περιπτώσεις χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες! Θα μπορούσε να μπει το γκολ όταν οι παίχτες του Άκη Μάντζιου βρέθηκαν μόνοι τους φάτσα με την εστία και δεν τα κατάφεραν!

Όταν χάνεις τρία τετ α τετ, μετά δε μπορεί να ‘χεις και πολλές απαιτήσεις απ’ το ματς. Το γνωστό

πρόβλημα της ομάδας! Το εύκολο γκολ! Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα! Απ’ την άλλη λένε οι ειδικοί όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, κοίτα να μη χάσεις τουλάχιστον!

Αλλά για να μη χάσεις δε πρέπει να φας γκολ! Και ο ΑΡΗΣ κατάφερε, γιατί για κατόρθωμα πρόκειται, να φάει δύο γκολ από μια ομάδα που του έκανε δυόμιση φάσεις όλες κι όλες! Μια ομάδα που μπορεί να ‘χει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά αυτό δε λέει τίποτε στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί για να πάει ένας ποδοσφαιριστής στο Καζακστάν πρέπει να πληρωθεί τα διπλάσια ή και τα τριπλάσια απ’ αυτά που θα έπαιρνε αν ερχόταν στην Ελλάδα!

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν φάνηκε ανέτοιμος κι έχασε από μια μέτρια ομάδα, μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη του! Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο που για ένα εικοσάλεπτο οι αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίχτες ο ΑΡΗΣ φαινόταν κουρασμένος αργός και φλύαρος και φυσικά δεν έκανε φάση. Αυτά συμβαίνουν βέβαια και στο χέρι του είναι να γυρίσει τη κατάσταση και να πάρει τη πρόκριση. Μια πρόκριση που θα ερχόταν ευκολότερα αν είχε πάρει νωρίτερα έναν στόπερ αντικαταστάτη του Λίντσεϊ Ρόουζ κι αν είχε πάρει έναν ακόμη επιθετικό που θα είχε το εύκολο γκολ.

Καλός παίκτης ο Μαντσίνι αλλά δεν είναι σέντερ φορ και σκόρερ! Ανέτοιμος ο Κώστας Μήτρογλου ίσως λόγω της πρόσφατης περιπέτειας με την υγεία του συν ότι όταν μπήκε δεν πήρε τις μπαλιές που θα έπρεπε για να βρεθεί σε θέση βολής. Από δω και πέρα δεν θα ‘χει άλλη δικαιολογία ο διεθνής επιθετικός που πρέπει επιτέλους να δείξει αν μπορεί ή όχι να βοηθήσει την ομάδα .

Άτυχη η ομάδα με την αναγκαστική αλλαγή του Ματέο και ίσως λάθος ή αλλαγή του Μπρούνο Γκάμα ενός παίχτη που μπορεί να μην ήταν στη καλή του μέρα αλλά ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε με μια προσωπική ενέργεια μια κάθετη ένα καλό σουτ να βοηθήσει και να κάνει το γκολ. Οι αλλαγές Χαΐροβιτς, Φελίπε Μπρούνο και Τζέκο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν σε τίποτε. Ο Μάνος δε μπορεί να κριθεί γιατί έπαιξε ελάχιστα. Δεν ξέρουμε αν ο Ντένις είναι καλύτερος του Κουέστα αλλά το πρώτο τουλάχιστον γκολ θα μπορούσε να το σώσει.

Η πρόκριση δεν χάθηκε! Ο Θεός του πολέμου με το λαό δίπλα του πλέον, μέσα στο καυτό Κλεάνθης Βικελίδης μπορεί να καταφέρει.

Το ‘χει κάνει με πολύ πιο μεγάλους και πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους απ’ την Αστάνα!

Συγκέντρωση, πίστη, θετική ενέργεια απ’ όλους και όλα θα πάνε καλά. Και πρέπει να πάνε καλά για ένα εκατομμύριο λόγους!

Με τιμή,

ΑΡΗΣτος

Διαβάστε επίσης

Αυτός θα είναι ο νέος παρουσιαστής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»;

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτει αν θα μπει στο Survivor All Star

Μεγάλη προσοχή: Αυτή η φωτογραφία μπορεί να κάνει κακό στο Android κινητό σας

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα