ΑΡΗΣ: Ζούμε για τις ευρωπαϊκές μάχες – Ώρα για εκτόξευση!

Η βασική προετοιμασία συνεχίζεται στο Βέρμιο με κέφι και όρεξη απ’ όλους! Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και απομένουν κάποιες ακόμη μεταγραφές για να συμπληρωθεί στο 100% το φετινό ρόστερ.

Η παραμονή και του Μπρούνο Γκάμα μετά τους Κουέστα και Ματίγια σκόρπισε χαρά και ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη νέα σεζόν σε όλους τους οπαδούς της ομάδας.

Ο βασικός κορμός από πέρσι έμεινε για να αποτελέσει εγγύηση για την επιτυχία της νέας σεζόν που ξεκινάει στα μέσα του Σεπτέμβρη.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές

προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Οι νέοι παίχτες που ήρθαν είναι παίκτες όπως ακριβώς τους περιέγραψε ο Άγγελος Χαριστέας στη συνέντευξη Τύπου, που έγινε πριν μερικές εβδομάδες. Παίκτες δυνατοί, ποιοτικοί, γρήγοροι, σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, που έχουν όμως εμπειρία και ταυτόχρονα μεγάλες φιλοδοξίες για να πετύχουν ακόμη πιο πολλά πράγματα στη καριέρα τους, κάτι που συμβαδίζει με τους στόχους του ΑΡΗ.

Ο πρόεδρος ήδη έχει πει ξεκάθαρα ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League!

Ένας στόχος δύσκολος μεν, εφικτός δε!

Άλλωστε, είναι κάτι που το χει πετύχει στο παρελθόν η ομάδα κι άλλες φορές, κάνοντας μεγάλες νίκες και έχοντας εξαιρετικές παρουσίες στα ευρωπαϊκά γήπεδα με μεγάλους αντιπάλους.

Η είσοδος στους ομίλους του Europa League θα δώσει πολλά στο κλαμπ! Εκτός απ’ τα μεγάλα έσοδα, (ειδικά αν επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στα ευρωπαϊκά γήπεδα, είναι βέβαιο ότι στο Βικελίδης θα γίνεται sold-out σε όλα τα ματς), θα εκτοξευτεί και το πρεστίζ της ομάδας.

Μετά από την γνωστή «περιπέτεια» των τελευταίων ετών, η συνεχής παρουσία του ΆΡΗ στην Ευρώπη και μάλιστα με επιτυχία, θα αποκαταστήσει πλήρως το πληγωμένο γόητρο της ομάδας. Ήδη από πέρσι άρχισε να «μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι»!

Μπορεί ο ΑΡΗΣ να αποκλείστηκε απ’ την τυχερή Μόλντε στη παράταση, άφησε όμως άριστες εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον!

Η ιστορία, άλλωστε, του ΑΡΗ στα ευρωπαϊκά γήπεδα είναι γνωστή. Είναι μια ομάδα που σχεδόν πάντα κάνει καλές εμφανίσεις και νίκες που δίνουν βαθμούς στην Ελλάδα! Βαθμούς που έχει πλέον απόλυτη ανάγκη η χώρα που κατρακύλησε στη δέκατη όγδοη θέση της βαθμολογίας της UEFA.

Πολύ σωστά και ρεαλιστικά λοιπόν έθεσε ξεκάθαρα αυτόν τον πρώτο μεγάλο στόχο ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ολοι πλέον στην ομάδα, διοίκηση προπονητές παίχτες είναι συγκεντρωμένοι σ’ αυτόν τον στόχο. Με δουλειά και λίγο τύχη ο ΑΡΗΣ μπορεί να τα καταφέρει.

Οι οπαδοί του ΑΡΗ απ την άλλη, «ζουν» γι αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και κάνουν όλη την Ευρώπη να «παραμιλάει».

Στις επόμενες μέρες η ομάδα θα παίξει κάποια φιλικά όπως επιβάλλεται στα πλαίσια της προετοιμασίας. Ισως ταξιδέψει και στην Αυστρία για να αντιμετωπίσει τη Σάλκε απ’ την οποία έχει πρόταση για φιλικό , σε ένα ματς που θα βοηθήσει να βγουν ακόμα καλύτερα συμπεράσματα για τη κατάσταση της ομάδα εν όψη των ευρωπαϊκών της κυρίως υποχρεώσεων.

Οπως και να χει η ομάδα απ ότι φαίνεται, θα ναι έτοιμη, καλύτερη και πιο δυνατή από πέρσι να ριχτεί στις ευρωπαϊκές «μάχες» και όχι μόνο!

Πάμε δυνατά…

Με τιμή ΑΡΗΣτος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Το άρθρο ΑΡΗΣ: Ζούμε για τις ευρωπαϊκές μάχες – Ώρα για εκτόξευση! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα