Άρης: Συλλυπητήρια για τον δημοσιογράφο και φίλαθλο της ομάδας Γιάννη Λογοθέτη

Άρης: Τον χαμό του Γιάννη Λογοθέτη θρηνεί η ελληνική δημοσιογραφία, αλλά και η ΠΑΕ Άρης, καθώς ο εκλιπών ήταν φίλαθλος των κιτρινόμαυρων.

Ο Γιάννης Λογοθέτης πέθανε σε ηλικία 89 ετών και υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους της 20ετίας 1960-1980.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών ο Γιάννης Λογοθέτης. Ο εκλιπών υπήρξε από τους πλέον εμβληματικούς δημοσιογράφους

τις δεκαετίες του ’60, του ’70 και του ’80, ξεχωρίζοντας για το ήθος και την αξιοπρέπειά του, ενώ ήταν και φίλος του ΑΡΗ.

Η ελληνική δημοσιογραφία έχασε έναν άνθρωπο, που υπηρέτησε με πίστη και αγάπη το λειτούργημα του δημοσιογράφου, ενώ η οικογένεια του ΑΡΗ έχασε έναν εκλεκτό φίλο της. Η «φωνή», όπως και η «πένα» του θα μας μείνουν αξέχαστες…

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό παράδεισο Γιάννη Λογοθέτη…».

Βιογραφικό

Γεννημένος το 1932 στην Αλεξανδρούπολη, σπούδασε Θεολογία στο ΑΠΘ. Εργάστηκε στις εφημερίδες Δράσις, Ελεύθερος Λόγος, Βραδυνή, Ελληνικός Βορράς, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ο Γιάννης Λογοθέτης υπήρξε η εμβληματική φωνή της Βόρειας Ελλάδας στους ραδιοφωνικούς δέκτες τις δεκαετίες του ’60, του ’70 και του ’80, μεταδίδοντας με τον απολύτως προσωπικό τρόπο του τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Θεσσαλονίκης, μέσω της συχνότητας της ΕΡΑ, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από την πλευρά της η ΕΣΗΕΜΘ επισημαίνει ότι «τόσο το κοινό, όσο και οι παίκτες που μεσουράνησαν στα γήπεδα την περίοδο εκείνη, τον είχαν ταυτίσει με την ενημέρωση γύρω από το ποδόσφαιρο, και όλοι αναγνώριζαν το ήθος, την καλλιέργεια, την ευγένεια και την αφοσίωσή του στην αθλητική δημοσιογραφία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα