Άρης: Με Κάτσε, Σίλβα και Ματέο Γκαρσία η αποστολή!

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης τους Κάτσε, Σιαντέ Σίλβα και Ματέο Γκαρσία.

Ο Άρης το Σάββατο στις 18:15 υποδέχεται στους Ζωσιμάδες τον νεοφώτιστο Απόλλωνα και σε αντίθεση με τους τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, εκτός αποστολής έμειναν οι: Εμαν, Σιαμπάνης, Μαρτίνης, Μπεναλουάν, Αντέμ καθώς και οι νεαροί Χατζηπιρπιρίδης, Μπακούτσης, Τσαγκαλίδης, Μαρμαρίδης, Σενγκέργκης.

Αναλυτικά

τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντζιος: «Ο Άρης διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ και καλά αποδυτήρια»

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι (18:15) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

Το άρθρο Άρης: Με Κάτσε, Σίλβα και Ματέο Γκαρσία η αποστολή! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα