Άρης: «Κλειστή» η προπόνηση της Τετάρτης

Κεκλεισμένων των θυρών θα προπονηθεί την Τετάρτη (24/7) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης, δηλαδή την παραμονή του αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού.

Πρόθεση του Σάββα Παντελίδη είναι να αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του την τακτική και το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι  «κιτρινόμαυροι» κόντρα στους Κύπριους.

Ετσι ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί αυτό να γίνει χωρίς… αδιάκριτα μάτια για ευνόητους λόγους. Αυτό σημαίνει ότι κλειστό μετά

τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα είναι και το  «Aris Sports Cafe», προκειμένου οι «κίτρινοι» να έχουν την ιδιωτικότητα που χρειάζονται.

Ένα ακόμη δείγμα του πόσο σημαντικά αντιμετωπίζει ο Άρης τα ματς με τους Κύπριους. Μια πρόκριση επί της ΑΕ Λεμεσού δεν θα αποτελέσει μόνο μια ψυχολογική τόνωση για τους Θεσσαλονικείς, αλλά βοηθήσει ιδιαίτερα και στον οικονομικό τομέα.

Με την ομάδα παρούσα στον επόμενο γύρο αναμένεται να  «τρέξουν» πιο άμεσα και τα μεταγραφικά, με τους «κίτρινους» να αναζητούν έναν αριστερό μπακ, αλλά και έναν ακόμη εξτρέμ.

Ετσι παραμονές του αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού ο Σάββας Παντελίδης θέλει την περισσότερη δυνατή συγκέντρωση προκειμένου να κατανοήσουν απόλυτα το πλάνο και τις οδηγίες που θα τους δώσει για το δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Η σχετική ενημέρωση του Aris Sports Cafe αναφέρει: «Καλησπέρα φίλοι μου, η ομάδα μας έχει προπόνηση στις 24/07 κεκλεισμένων των θυρών για το λόγο αυτό το κατάστημα μας μετά τις 18:00 το απόγευμα θα είναι κλειστό».

The post Άρης: «Κλειστή» η προπόνηση της Τετάρτης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα