Άρης: Η αποστολή για Μόλντε και ο Ντε Μποκ

21:35 5/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Άρης ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/8) με τη Μόλντε και ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

Από την οποία απουσιάζει ο Γιουνές, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Άρης: Η επίσημη ενημέρωση

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του πρώτου αγώνα

της Πέμπτης με αντίπαλο τη νορβηγική Molde FK (08/08, 20:00), στο Molde Stadion («Aker Stadion»), στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Basha, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

* Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τη Νορβηγία.

Ιταλός, ο διαιτητής στον αγώνα της Πέμπτης

Ο Ιταλός, Maurizio Mariani, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΡΗ με τη νορβηγική Molde FK.

Αναλυτικά οι διαιτητές, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

Referee: Maurizio Mariani (ITA)

Assistant referees: Matteo Passeri (ITA), Valentino Fiorito (ITA)

Fourth official: Gianpaolo Calvarese (ITA)».

Ντε Μποκ: Την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Βέλγου μπακ, Λόρενς Ντε Μποκ για τον Άρη, αφού ο έμπειρος αμυντικός θα βρίσκεται Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.

Ο παίκτης της Λιντς που συμφώνησε με τους κιτρινόμαυρους, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα ολοκληρώσει τον μονοετή δανεισμό του.

Έτσι ο Άρης αναμένεται να κλείσει ακόμη ένα κενό στο ρόστερ του, συμπληρώνοντας σιγά σιγά το παζλ ενόψει της νέας σεζόν.

The post Άρης: Η αποστολή για Μόλντε και ο Ντε Μποκ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα