Άρης – Αποκάλυψη: Δικαιώθηκε για Ντουρμισάι, παίζει με Παναιτωλικό

Μετά τη νίκη του επί της Ξάνθης ο Άρης έχει έναν ακόμα λόγο για να είναι ικανοποιημένος και αυτό έχει να κάνει με τον Φιορίν Ντουρμισάι.

Η υπόθεσή του εκδικάστηκε την Πέμπτη (23/1) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και η απόφαση θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (24/1). Ωστόσο, έχει ήδη παρθεί και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο παίκτης στο εξής θα υπολογίζεται κανονικά.

Δεδομένου ότι ο Ιντέγε είναι τραυματίας, δεν αποκλείεται

να τον δούμε και βασικό στο ματς με τον Παναιτωλικό. Η εξέλιξη φυσικά ήταν απολύτως αναμενόμενη και σας είχαμε προϊδεάσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε. Κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την ανάκληση του δελτίου του Ντουρμισάι και όλα πήραν τον δρόμο τους. Η ΕΠΟ αναγνωρίζει πως είναι άλλη η νυν ΠΑΕ Άρης και άλλη εκείνη που είχε χρέη. Επομένως, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ακυρωθεί η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, με τη FIFA τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές εταιρείες και θα πάρει χρόνο μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα εκεί. Γι’ αυτό και εκτός απροόπτου ο Ντουρμισάι θα είναι η μοναδική χειμερινή μεταγραφή των «κίτρινων».

Στον Άρη, πάντως, ευελπιστούν ότι η απόφαση για τον Ντουρμισάι, η οποία και θα κοινοποιηθεί στη FIFA, θα αλλάξει τα δεδομένα και η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα άρει την απόφαση της για απαγόρευση μεταγραφών.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης – Αποκάλυψη: Δικαιώθηκε για Ντουρμισάι, παίζει με Παναιτωλικό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα