Άρης: Χωρίς Ματίγια, Μπεναλουάν στη Ριζούπολη

Την αποστολή με την οποία ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, το Σάββατο (23/1, 17:15-NS1HD) – 18η αγωνιστική της Super League– ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος σήμερα Παρασκευή (22/1).

Εκτός της 20άδας που ανακοίνωσε ο 51χρονος τεχνικός  βρίσκονται οι τραυματίες Ματίγια και Μπεναλουάν, με τον Γαλλοτυνήσιο να έχει δηλωθεί έτσι κι αλλιώς για να εκτίσει την ποινή του.

Από εκεί και πέρα Κουέστα και Σιαμπάνης είναι οι δύο τερματοφύλακες

που βρίσκονται στην αποστολή, με τον Μπουσέ να μένει εκτός.

Μετά την σημαντική νίκη στο Κύπελλο με σκορ 2-0, ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Αν το κάνει είναι πιθανό είτε να πιάσει την ΑΕΚ στην 2η θέση, είτε να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στην 3η, αναλόγως φυσικά του αποτελέσματος στο μεταξύ τους ντέρμπι (παίζουν την Κυριακή).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Παρασκευής (22/1) και την αποστολή με Απόλλωνα

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (23/01) στο «Γεώργιος Καμάρας» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Javier Matilla και Yohan Benalouane, ο οποίος, πέρα από τον τραυματισμό του, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Το άρθρο Άρης: Χωρίς Ματίγια, Μπεναλουάν στη Ριζούπολη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα